torstai 29. marraskuuta 2012

Ritarinkukka katkesi

kun olin siirtämässä sitä maljakossa valoisampaan kuvauspaikkaan. No eikun kukat erillisiin pikkumaljakoihin ja kuvaussessio jatkukoon. Sellaista on ollut bloggarin elämä jo tasan kaksi vuotta - luovasti kaaoksesta katastrofiin ;).

Kuvista tuli kuitenkin tosi kivat. Valkoiset kukat on mun all time favorite. Sitten taitaa tulla siniset ja vaaleanpunaiset kukat. Myös vihreät ja tummat (mustat) sävyt tykästyttää. Niin ja sipulikukat on kukista mun all time favorite.


11 kommenttia:

 1. Voi kun kauniit! Miten erilaiset kukat osaavatkin olla niin hurmaavia ja yksilöllisen kauniita... Ihanat noi pikkumaljakot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurmaava on hyvä määritelmä näistä kukista.
   Pikkumaljakot on mun aarteita: valkoiset pullot Prismasta monta vuotta sitten alesta ja pikkuiset tummat pullot Tiimarin alesta muistaakseni 1€ kpl!

   Poista
 2. Noista tuli tosi kivat! Mulla nuokkuu tossa pöydällä samanmoiset ja meinasin jo roskiin nakata, mutta koitankin kehitellä niille uuden maljakon. Toimiskohan iittalan tuikut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iittalan tuikut tuli mullakin mieleen, mutta tällä kertaa maljakkokaapista tarttui nämä pikku pullot.

   Poista
 3. Onnea vaan kahdesta vuodesta! Erityiset kiitokset informatiivisista design-postauksista, nettilehtilinkeistä ja design-infohakemistosta. Lähden niistä "reissulle" aika usein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Nettilehti ja designinfoja yritän aina päivitellä, sillä lähden myös itse niistä inspiraatio ja info reissuille.
   Kiva muuten kuulla että noista designpostauksista tykätään, koska välillä mietin että "tästä lähtien teen postauksia vain omilla kuvilla" ja silloin aika moni designuutuuden esittely jäisi.

   Poista
 4. Yksinkertaisen kaunista! :)

  Tulinpa ilmoittautumaan, täällä ollaan taas kun lemppariblogien päivitykset tulevat pitkän tauon jälkeen Bloglovinilta sähköpostitse. Siellä on ollut jotain häikkää, mutta ovat taas saaneet homman toimimaan ja saan päivitykset aina kun niitä lemppariblogeista tulee. Mä olen niin huono ollut avaamaan Bloglovinin erikseen ja selaamaan sieltä postauksia. :)

  www.whiteandfresh.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve naiseen.
   Minä olen käynyt kyllä blogissasi ja Pinterestissä sua katsomassa :).

   Poista
  2. Toki mä täällä olen myös piipahdellut, mutta en niin säännöllisesti kuin normaalisti. Niin ja Pinterestissä sua olen toki käynyt kurkkimassa. <3 Nyt vaan pysyn vielä paremmin ajan tasalla. :)

   Poista
 5. Ihanat pikkumaljakot, minäkin tarvitsisin samanlaiset. Kiitos kivasta blogista, vasta tänne törmäsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Minä käyn aina välillä sinun blogista katsomassa kuinka talonne edistyy.

   Joskus muuten mietin että meillä oululaisilla sisustusbloggareilla voisi olla jotain yhteistä toimintaa/juttua.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.