sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Joulupostimerkit 2012

Huomenna Itella julkaisee tämän vuoden joulupostimerkit, Joulukuusi sekä Tallilyhty, jotka on suunnitellut Nina Rintala. 

"Tilaa Joulukuusi -merkkiarkki valmiiksi odottamaan joulukorttien kirjoitushetkeä - arkin voi asettaa koristeen lailla pöydälle, sillä se muuntuu helposti kuusen malliin. Tänä vuonna joulutervehdykset kotimaassa kulkevat 0,60 sentillä. Ulkoimaille tarvitaan 0,80-arvoinen postimerkki."

"Tallilyhty-postimerkissä on joulun ainekset: kynttilä, lunta, tähtitaivas ja lämpöinen kynttilän valo. Arkissa on kymmenen merkkiä ja tonttulakkiset Priority-tarrat."

Tuntuu että nyt on panostettu merkkiarkkien ulkoiseen asuun, mutta varsinaiset merkit ei oikein säväytä. Parasta on tuo ensikuorien leima.


2 kommenttia:

 1. täällä on sulla esittelyissä aina niin mielenkiintoisia juttuja, kiitos taas tästä :)
  Hauska tuo pyramidi ja tykkään aika paljon tuosta kuvastakin, kiva kolmion malli! Viime jouluna en lähettänyt kortteja lainkaan (ekaa kertaa varmaan 12 vuoteen), ja se oli varsinainen HÄPÄSY :) Tänä vuonna niin parannan tapani ja alan askartelemaan hyvissä ajoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi Nipsu.

   Nostan sulle hattua. Minä en ole tainut tehdä ikinä joulukortteja itse.
   Ostan kyllä jo hyvissä ajoin joulukortteja ja valikoin niistä jokaiselle omanlaisensa. Yleensä tulee lähetettyä tutuille ja sukulaisille sellaisia Carl Larsson tyyppisiä ja ystäville moderneja, graaffisia kortteja. Joulukorttien kirjoittelu virittää minut joulutunnelmaan.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.