torstai 30. toukokuuta 2024

Hetkiä kotona 2405

Toukokuu on ollut työteliäs; kävelyä Tuhkatörmällä, pihan laittoa ja rippijuhlien suunnittelua. Tässä rippijuhlien kattauspäivitys III eli hankintojen esittelyä. Jokipiin Pellava x Kuovi Tarha puuvillapellava pöytäliina tilattu. Onko liian beige... Kuosin suunnittelija on Pekka Kaipiainen vapaasti muuntaen Birger Kaipiaisen teoksesta. Samoin tilattu kullattu vanerinen kyltti Konfirmoitu Untuvikkopuodista. Torista ostin Heikki Orvolan Miranda kermakon täydentämään kokoelmaani. Myös vaaleanpunaiset kynttilät on hankittu. Keksin laittaa Arabian Paratiisi purkkien alaosien päälle lautaset ja näin muodostui jalalliset tarjottimet.

Keväällä yksi ihanimpia asioita on puutarhoilla ja puutarhakaupoissa vierailu. K-raudassa ihastuin myös esillä olevaan peruskeittiöön. Ja yhtä äkkiä oli kesä.


2 kommenttia:

  1. Onpa kivaa seurata tämän rippijuhlakattauksen syntyä! Pöytäliina on kieltämättä aika beige, mutta toimii varmasti neutraalina pohjana, jos pöydässä pikkuisen muutakin väriä. Tarjottavat tuovat myös oman tunnelman <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On beige, mutta menköön... paljon edullisemmin olisin saanut yksivärisen valkoisen pellava pöytäliinan. Täällä viimeisiä viilauksia kattaukseen ja tarjottavien hakua. Huomenna kokoan mansikkakermakakun ja kanavoileipäkakun. Ja pitää muista laittaa kuva, hain upean kukkakimpun kattaukseen. Onhan floristin sitoma kimppu kalliimpi kuin marketkimppu, mutta on kyllä hintansa väärti. Eläköön käsityötaito!

      Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.