maanantai 10. kesäkuuta 2024

Rippijuhlien kattaus

Esikoisen rippijuhlia on pitkään suunniteltu ja hankintoja on tehty pitkin kevättä. Ihanan kallista. Mutta kyllä nuoret ovat kauniita ja kesäjuhlat ovat aina kivoja. Pitkästä aikaa nähtiin taas lähisukua. Kirkossa oli hyvä tunnelma ja kanttori päästi uruilla komeasti. Sitä me ei mieheni kanssa tajuta, miten terhakas pieni vauva voi jo nyt päästä ripiltä...

Tarjottavat voi vaklata kuvista, kiitos Hyväkakku, Huovisen leipomo ja Lidl. Menun suomenkieli on Acricolan aikaista, koska kirjaimet loppu. Omasta keittiöstä tuli mansikkakakku ja broilerivoileipäkakku, tietysti K-ruokakaupan ohjeella. Buffapöydän kukkakimppu on Kukkakauppa Minna Ekdahl. Konfirmoitu kakkukyltti tilattiin Untovikkopuodista ja juustokakun rippiristi tilattin Confetista, kuten myös kultaspray, jolla värjättiin myös "ketju"pallot.

Pöytäliina Tarha on Jokipiinpellavan, mustavalkoiset Paratiisi astiat omasta astiakaapista, alemyynnistä ja Torista. Kastehelmi lautasia hankin lisää Tokmannilta ja Halpahallista. Kiitos ihanan työkaverin, joka lainasi perus Paratiisi -kahvikuppinsa meille. Valkoinen pumpputermari on Tefal Ponza.

6 kommenttia:

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.