tiistai 27. joulukuuta 2022

Hetkiä kotona 2212

Se menee nopeasti ohi. Jäljelle jää kynttilänpätkiä, innostuneesti revittyjä lahjapapereita ja herkkuruokia, jotka kyllästyttävät jo kaikkia. Tänä vuonna sitä vietettiin ihan vaan ydinperheen kesken ja nukuttiin ihanan monet päiväunet keskitalven pimeyttä ja väsyä korjaamaan.

Kameraan tallentui kattauskuvia, lieneekö yksinkertainen puurokattaus kaunein, sekä postikorttimaisia kävelymaisemia kodin lähistöltä. Joulukoristeplatter koostuu jo olemassa olevista, uusia koristeita ei hankittu.

Töllölistalla on ollut klassisesti Crown sarjan toisiksi viimeinen tuotantokausi (viides), Emily in Paris 3 kausi avataan juuri ja Yle Areenasta on katsottu Rakkaat lapset ja onpa vielä seurattu C Morelta Mikko Leppilammen tähdittämää Hautalehto: Kylmä syli.

Lopuksi jokavuotinen Maljakossa-kuva, jossa kauneimmat kuvat vuodelta 2022.


4 kommenttia:

 1. Kauniita kattauskuvia! Ja oi, nuo maisemat ovat kyllä kuin postikortista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin täällä pohjoisessa ei ollut lunta, vaan kaikki satoi etelään. Nyt sitten on tullut lunta senkin edestä. Lumityöt nyppii, mutta maisemille lumihuntu tekee ihmeitä.

   Poista
 2. Ihania kukkia on sinulla ollut maljakossa ja kauniit joulukattaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kukilla palkitsen itseäni kiireisessä arjessa ja juhlakauttaukset ovat merkityksellisiä minulle. Kaj Franckin ruskea lasinen Purtilo näyttää olevan suosikkimaljakkoni viime vuonna.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.