tiistai 5. tammikuuta 2021

Värit 2021

Pieni katsaus tämän vuoden väreihin. Tikkurilan vuoden väri on vaaleansininen ja Color Now 2021 muut värit kannattaa myös katsastaa. YLE uutiset tiesivät kertoa joulukuussa, että Tikkurila saattaa olla siirtymässä osaksi yhdysvaltalaista maalijättiä. PPG Industries on kiinnostunut Tikkurilan vakiintuneesta asemasta useissa Pohjois- ja Itä-Euroopan maissa. PPG haluaa vahvoja kuluttajabrändejä sekä aseman Pohjois- ja Itä-Euroopassa. PPG toimii paljon teollisuusmaalien puolella, kun taas Tikkurila on vahvasti kuluttajamaaliyhtiö. Tikkurilan Suomen tuotannon tulevaisuutta on vielä vaikea arvioida.

Pantonen vuoden 2021 väripari keltainen ja harmaa ei oikein säväytä. Alcro osaa nuo kuvien stailaukset ja kannattaa katsoa myös iloiset kuvat Alcron maaliexpertin omasta kodista. Duluxin väriperheet ovat nimetty Retreat, Nourish and Reset. Ihanasti stailattuja on myös Jotun Ladyn vuoden 2021 värit. Kannattaa katsoa tämä Alek Modinin koti. Aika jännä kun Jotun Ladyn värejä onkin laitettu poikkeuksellisesti kattoon.

Joko olet törmännyt Cover Story Paint sävyihin ja tuotteisiin netissä? Netissä toimivan yrityksen muovittomine maalien värikartta on ammattilaisen kuratoima ja sävyistä on mahdollista tilata A4 kokoinen näyte kotiin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.