sunnuntai 17. tammikuuta 2021

Inspiraatio NYT 2101


kuukauden sisustustunnelmana keveys ja raikkaus | Kinnarpsin Today daybed ja Artekin Ronan & Erwan Bouroullecin tuotanto Kaari työtaso ja Rope tuoli
kuukauden tunnari | klassinen musiikki on otettu sunnuntain ohjelmaan
kuukauden takauma | joihinkin sisustuksiin palaa; asuntomessut 2015 Vantaa Vivola talo, kuvat Ulla Koskisen ja Eeva Takkusen sisustuksesta ja Asun lehden video


Inspiraatio NYT on postaussarja, jossa joulukuusta 2012 lähtien on nostettu esiin asioita, jotka innostavat juuri tällä hetkellä. Tuo otsikon numerosarja koostuu siten, että kaksi ensimmäistä numeroa ovat vuosiluvun kaksi viimeistä ja numerosarjan kaksi viimeistä tulevat kuukausista esim. 01= tammikuu. 

Kuvasta on aina kaksi versiota, kuvallinen ja kuvat+teksti nostot. Alla on selitystekstiä ja siinä tummennetut tekstit ovat linkkejä, joista lisätietoa tietoisesti varsin niukasta postaustekstistä.

Mielestäni yksi elämän hauskimmista jutuista on innostua uusista asioista ja oppia uusia asioita. Innostuminen on hyvin tyypillistä persoonalleni. Tiedäthän tunteen kun kiertelee kirppiksiä ja ei voi tietää mitä ihanuuksia tulee vastaan. Taidan suhtautua muutenkin elämän ilmiöihin samoin. Kiva nähdä mitä on tulossa ja jotain kivaa odottaa tulevaksi. 
6 kommenttia:

 1. Tuo Kaari työtaso on kovasti ihana. Muistelen, että siihen oli jotain hyllyjäkin tai sitten muistelen omiani.

  Tuo tai joku tuontyyppinen (esim Aalto hylly 112a, jota äkkisen silmailyn perusteella on vain käytettynä saatavana) voisi olla hyvä pieni kotitoimistopöytä noin tuolin kanssa kuten kuvassa tai eriksen nostettuna seinälle korkeammalle kun haluaa tehdä töitä seisten.

  Toki kätevämpi lienee säädettävä pöytä, mutta joskus voi olla joku muuu vaihtoehto kivampi ja silmää miellyttävämpi.

  Kuuntelen hävyttömän harvoin klassista musiikkia ja silloin harvoin kun sen teen, ihmettelen, että miksi harvoin, tämähän on hyvää. Pitää tormistua asian kanssa.

  Terkuin lumisesta Turusta
  Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan Kaari sarjassa myös hyllyjä ja pöytiä.

   Kappas, 112b ei olekaan tuotannossa tällä hetkellä.
   Meillä oli aikanaan Kuopuksen huoneessa Artekin hyllyt työtasona.
   Täältä voi katsoa kuvia https://materiantaju.blogspot.com/2018/08/kuopuksen-huone.html

   p.s. olemme siirtyneet barokkimusiikkin, taustalla soi Bachin h-mollimessu. Ei ykkössuosikki, mutta hyväksi kehuttu, joten on kuuntelulistalla.

   Poista
 2. Tämä postaussarja on kiva ja kiinnostava! Hauska, että muistutit sen historiasta/tarinasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että muitakin innostaa nämä tavara- ja ilmiövirrasta tekemäni nostot.
   Vuonna 2014 postaussarja oli tauolla, samoin alkuvuoden 2016. Aluksi kuvia oli useita, mutta toukokuussa 2017 ilmestyi ensimmäinen yhden kuvan inspojuttu.

   Poista
 3. Inspiroivia kuvia, jotain tällaista keveyttä haluaisin lisätä sisustukseen. Tuollainen daybed (joskin ehkä neutraalimmassa värissä ;)) olisi niin hieno nykyisten nojatuolen sijaa olohuoneessa... -q

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustus keventää myös tammikuussa joulun runsauden jälkeen ;)

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.