perjantai 22. tammikuuta 2021

Minttuinen Mini

Marimekon minttuinen Mini maljakko hurmasi jo promokuvissa ja osoittautui ihanaksi myös livenä. Tämä uutuus maljakko koristaa nyt ruokapöytää ja sopeutuu hyvin erilaisiin astelmiin, joita syntyy kun kukien ja kynttilöiden vaihtuessa. Huurteinen vihreä näin talvipäivien kunniaksi. Istuu varmasti myös kesällä astelmiin.  

Muuten tuo jännän mallinen ja upean värinen kasvis on japanilainen munakoiso ja ostopaikkana Lidl. Täältä ruokaohjetta kaunokaiselle.

Kuvissa myös kirpparilöydöt Kontista; ruskea Kilta kulho ja Teeman oliviin vihreä neliönmallinen tarjoiluastia. 


6 kommenttia:

 1. Ihana värikimara. Ja tuo minttuinen mini on kyllä söpö. -q

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän aina olla tyylikkään harmooninen, mutta menee aina värikimaraksi ;)

   Poista
 2. Mutta onhan noissa kaunis harmonia, se ei vain tule monotoonisesta beigen käyttämisestä. Sinulla on kyllä hyvä värisilmä! -q

  VastaaPoista
 3. Pastellivärit ovat näin 80-luvulla niihin kovasti paljon pukeutuneena vähän semmoinen hankala jutttu, mutta onhan tuo maljakko ihan supersöpö. :)

  Toisiksi alimmainen kuva, jossa ruskea Purtilo ja Miranda kynttilänjalat pikkuvaasin kanssa, on todella upea kuva. Kuvat sinulla on aina hyviä, mutta tuota kuvaa tuijottelin tovin, niin hieno.

  Samaa mieltä olen aiemman kommentoijan kanssa, että sinulla on hyvä värisilmä. Osaat yhdistellä siten kuin minulla ei tulisi mieleenkään ja hyvältä näyttää. Olen ottanut siitä oppia, että jos jotain väriyhdistelmää tekee mieli kokeilla, niin kannattaa kokeilla.

  Paula Turusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista kehuista.
   Mintunvihreä oli tosiaan kasarilla suosiossa, mutta ilmeisesti onnistuin välttämään yliannostukset, koska vieläkin innostaa.
   Tuo mainitsemasi kuva on omakin suosikki.
   Siinä kuvassa on muuten kaksi Purtiloa sisäkkäin; ruskean sisällä on sininen.
   Laitoin ne noin alunperin tilanpuutteen vuoksi, mutta nyt olen käyttänyt sisäkkäin maljakkona. Väreillä leikkiminen rentouttaa.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.