torstai 3. tammikuuta 2019

Värit 2019

Edellisessä jutussa oli esittelyssä vuoden värit PANTONE 16-1546 Living Coral sekä Tikkurilan K319 Flamingo. Katsotaan tarkemmin tämän vuoden maalikarttoja eri maalitaloilta ja inspiroidutaan niiden ammattitaidolla stailatuista ideakuvista.

Alcrolta pari tunnelma kuvaa, joissa miellyttää kaikkien seinien maalaaminen sekä sisutuksen kepeys ja raikkaus. 

Duluxin värivuoden ennusteen nimi on Filter, jonka kuvasto kannattaa selata läpi. Teemoja on neljä: Repair teemaa kuvastaa tummaturkoosi keittiö; Wholeself värejä edustaa kylpyhuonekuva; Legacyn värit ovat punaisen tummia sävyjä sekä pastillin sävyjä; Identity teemassa on raikkaita värejä ja kuvissa vilahtaa Artekin seepraraitainen tankki-tuoli. 

Farrow&Ball kuvasto luettavissa täällä. Voisin muuttaa heti tuonne oliivin vihreään keittiöön tai pinkkiin salonkiin. Ja minä kun luulin olevani skadinaavinen modernisti.

Jotunin Identity kuvasto on inspiroivaa luettavaa. Calmin neutraalit sävyt; Refined sarjassa upeita vihreän sävyjä ja Raw teeman alla täyteläiset, maanläheiset sävyt.

Alimmaiset kaksikuvaa ovat Tikkurilan COLOR NOW 2019 värikartasta, joka on inspiroitunut optimistisesta elämänasenteesta. Joko muuten seuraat trendianalyytikko ja sisustusvaikuttaja Nina Bruunin instatiliä.


AlcroDulux

Farrow&Ball
JotunTikkurilan Color NOW 2019


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.