maanantai 21. tammikuuta 2019

Kauppakassissa 1901

Testaan tällä hetkellä erilaisia mokkapalaohjeita ja yritän tulla hyväksi mokkapalaleipuriksi. Tyttöjen koulu ja harrastukset haastavat minut leipomaan noita kaikkien koululaisten ikisuosikkeja. Se on jo opittu että päälliseen tulee paljon tomusokeria ja se kannattaa tehdä keittolevyllä miedolla lämmöllä. Yleensä hyviksi todetut Valion reseptit kannattaa ohittaa, kun taas k-ketjun reseptiä voi opiskella ihan videolta. Mokkapala innostuksessa hankittiin joululahjakortilla uusi vatkain. Väri on ainakin herkku.

Mukana on pakollinen kuva tammikuun kausikukasta eli maljakot tulvillaan tulppaaneja. Myös eriväriset porkkanat on ollut testissä. Hauskan värisiä ja maukkaita. Ja kun vastaan tulee uutuus suklaa, silloin ei muisteta uuden vuoden lupauksia, vaan maistellaan rohkesti uutuutta. Tony's Chocolonely on kantaaottava suklaa ja silti todella hyvänmakuinen. Ihanan paksu levy ja iloinen pakkaus. Jatkoon.

2 kommenttia:

 1. Nyt tuli kauhea suklaanhimo. Makeanhimoa vastaan olen taistellut jo pitkään. Meillä on sama vatkain mutta ihan arkisen valkoisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo porkkanatkin oli ihan makeita ;)
   Vatkainta olen vasta kerran kokeillut,
   mutta on kyllä kauniin ulkonäön lisäksi myös erittäin hiljainen.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.