sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Couples taidehankinta

Taskussa poltteli viimeinen nykymuotoinen veronpalautus ja päätin tuon toimintasatasen investoida taiteeseen. Ihailen Cosy home -blogin Saija Starrin töitä ja tyyliä yleensäkin, joten taiteilija valinta oli tällä kertaa helppoa. OHO Galleria osoittautui erittäin palveluhenkiseksi ja suostui lähettämään heidän näyttelystään valokuvan perusteella valitsemani teoksen tänne Ouluun.

Vihreä Couples akryylimaalaus on vuodelta 2018 sarjasta Show me the light. Teoksen neliömuoto ja vihreät sävyt olivat ne perusteet, joilla tämän yksilön valitsin. Rohkaistun aivan laittamaan naulan seinään tätä teosta varten ja kuvasin sitä yhdessä Veikko Törmäsen Yötäpäivää taulujen kanssa. Kuviin oli ihan pakko saada myös nelikoita, koska minun mielessäni ne kuuluvat jotenkin Saijan tyyliin. Edelleen mietin pitäisikö näitä hankkia useampikin tai hankkia sarjan postikortit. Me happy.

Kuvissa vilahtelee myös Kierrätyskeskuksesta vuoden vaihteessa löytämäni Nuutajärven tarralla oleva tummansininen purtilo, jonka suunnittelija on Kaj Franck. Malli on vuodelta 1963 ja minun yksilöstä puuttuu näihin aluperin kuulunut puinen kansi. Me double happy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.