perjantai 20. maaliskuuta 2015

Tätä katson tänään

Rentoa ruokaa Lontoosta 1/10 tänään kello 19 TV2. Rachel Khoo is back! Pariisilaiskeittiössään edellisen sarjan kuvannut tv-kokki on nyt palannut synnyinkaupunkiinsa ja tutustuu tällä kertaa Lontoon urbaaniin ruokatarjontaan. Rachel tapaa ihmisiä, joilla on sama intohimo ruokaan kuin hänellä itsellään ja käy paikallisissa popup-ravintoloissa, ruokatapahtumissa ja kahviloissa. Muistikirja täyttyy pienistä huomioista ja piirroksista, jotka inspiroivat häntä kokeilemaan uusia ruokalajeja. YLE.

Mä oon ihan fani. Pieni keittiö Pariisissa on ollut niin viihdyttävä sarja, että tältä uudeltakin on lupa odottaa paljon. Ja tämän jälkeen nelosella alkaakin Voice of Finladin live-lähetykset :).4 kommenttia:

 1. Minäkin olen pitänyt kokkailuohjelman monikulttuurisuudesta, Pariisin toreista ja viehkosta RK:sta. En ite huomannut katsoa eilen, joten menen Areenaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kun tämä Lontoo sarja loppuu, tarjolla olisi uudempikin RK ruokaohjelma.
   Minua kyllä hieman aina hirvitti se ranskalaisen keittiön lohkeillut emalivati,
   jossa monia herkullisia taikinoita tehtiin :).

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, ehdin eilen katsoa ja nauttia. Iso plussa Lontoolle!
  Tänä aamuna katsoin kiehtovan maailman maustematkalla ja siitä innoittuneena piti käydä ylimääräinen kauppareissu ostamassa kaalia yms. salaattia varten. Tietenkin korianteri oli loppu, mutta korvasin sen lehtipersiljalla. Oikeastaan ohjelman salaattiin verrattuna ei tainnut olla muuta yhteistä kuin kaali ja omena. Tärkeintä on idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pätee myös mulla, kun jo jotain osaa, voi ruokaohjeita soveltaa lennossa.
   Monesti kaipaakin juuri ideoita ruoanlaittoon. Taidan olla kokeilija.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.