sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Ei mitään uutta sisustusrintamalla

Kamera on ollut hiljainen, vaikka luonnonvaloakin on jo riittämiin. Juuri nyt on fiilis ettei kodista saa yhtään kunnon kuvaa, joka puolella on vain talven jäljiltä pinttynyttä likaa ja pölyä sekä liikaa kaikenlaista tavaraa. Kysymyksessä lienee sisustusähky ja bloggaus plokki. Ohikiitävää arvioisin. 

Tässä kuva auringonvalosta, uusittavasta ruokapöydästä sekä tyhjyyttään ammottavasta seinästä, jolle olen jo usean kuukauden ajan hakenut Torista vitriiniä tai jotain. Luotan että kun Se tulee kohdalle se sitten kolahtaa.

8 kommenttia:

 1. Pinttynyttä likaa todellakin! Keittiön kaapinovet on ihan järkyttävän täynnä sormenjälkiä. Huomasin sen aurinkoisena päivänä eräänä. Puhumattakaan likaisista ikkunoista. Toivottavasti Se oikea juttu kolahtaa kohdalle pian. Lykkyä pyttyyn ja malttia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malttia tässä tarvitaan :).
   Pitäisi tehdä suursiivous, mutta vitriiniä ei auta kuin ooteella-

   Poista
 2. Tuleeko teille isompi ruokapöytä vai miksi menee vaihtoon? Tuo ruokaryhmä näyttää minusta hauskalta. Onnea vitriinin metsästykseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöydän pinta on öljytty ja mieheni on kyllästynyt öljyämään siihen tahtiin kuin tarvetta olisi.
   Toivomme myös jatkettavaa pöytää perhejuhlia silmällä pitäen.
   Vitriiniä mä metsästän, tahtoo löytäää hyvän...

   Poista
  2. Ensi hätään voisitte vaihtaa öljyä, niissä on nimittäin eroa. Meillä on nyt käytössä Ikean Behandla-öljy ja huoltoväli on todella pitkä ;)

   Poista
  3. Mulla on jo uusi pöytä kiikarissa, mutta kiitos vinkistä.

   Poista
 3. Kyllä meilläkin kaikki lika paistaa, huomaa etenkin kun aurinko paistaa ja tuo esille jokaisen tahran ja villakoiran.. Mutta blogisi on tosi ihana! Tulen kyllä taas seuraamaan. Jos vain haluat niin käy vierailulla blogissani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja lukijaksi saa alkaa :) Ihanaa viikonloppua sinne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihanaa vkloppua myös sinulle.
   Tulen kurkkimaan ;).

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.