sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Korvaton Koppelo

Kun näin aikanaan Marimekon spessut Ilmo tuotteet Finskille, ihastuin täysin. Sitä harmittelin etten juurikaan matkusta, joten tuotteiden saanti on vaikeaa.  Myöhemmin törmäsin Helsinki-Vantaan kentällä kotimaan lennolla muutamiin tuotteisiin, mutta silloinkin ne jäi ostamatta. Nyt huomasin että Finnair Plusshopista voi ostaa, kuten mistä tahansa nettikaupasta Marimekko for Finnair tuotteita. 

Oiva astiastoni sai täydennystä kahdella korvattomalla, kahden desin mukilla. Tytöt juovat niistä nyt kaakaota, itse nautin niistä purkkijugurttia. Huomaa että Finskin Koppelossa väri on ihastuttava syvä musteensininen kun vanhoissa Koppeloissa väri on kirkkaampi. Marimekon Oiva astioita en tietääkseni kerää, mutta ihanat yksilöt tulee ostettua ;).
6 kommenttia:

 1. Minäkin olen heikkona tummansiniseen astioissa. Juuri tässä mietin, että kyllä voin vihreän teen juoda nykyisistä kupeista enkä tarvitse vihreänkeltaista sääpäiväkirja-oivaa sen juontiin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko ihan varma että kaikki teelaadut voi nauttia nykyisistä? ;)

   Posliiniastioiden ja sinisen liitto on klassikko.

   Poista
 2. Kivat kupit ja korvattomina monikäyttöiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noilla perusteilla rikoin astiaostolakkoni ;).
   Tuo sininen väri on kyllä mainio.

   Poista
 3. Ihanat kupit ja kaunis kuvio. Ja kukapa voi vastustaa kauniita astioita ;) Tosi kiva muuten tommoinen sekalainen kattaus, jossa on eriparisia astioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Combokattaus erikuosisilla Oivilla on mun tämän hetken suokkari.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.