sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Päivä hyvässä seurassa

Kerrankin minulla oli mahdollisuus osallistua POP-blogien tapaamiseen. Kaikki mitä halusin blogin Karla otti ystävällisesti vastaan 15 muuta bloggaria. Koti on ihastuttava 70-lukulainen, joka on hienosti päivitetty 2000 -luvulle: upeat lattian rajaan olevat ikkunat, selkeä huonejako ja tiilipinnat sekä muut mielenkiintoiset pintamateriaalit. Taloon astuessa aisti heti hyvän tunnelman. Moderni ja kotoisa.

Hulppea kestitys syntyi nyyttäriperiaatteella. Oli ihana tavata upeita bloggarinaisia kauniissa kodissa. Aika meni siivillä ja sehän on merkki siitä että kivaa oli. Samanhenkisten kanssa juttua riittää. Kuulumisiin ja tapaamisiin ihanaiset:


9 kommenttia:

 1. Kiva olisi päästä tuollaiseen tapaamiseen, mutta täällä Ahvenanmaalla ei varmaankaan ole suomenkielisiä bloggaajia niin paljoa, että tapaamiseen olisi mahdollisuutta. Nyt tulikin idea! Voisinhan perustaa facebookiin ryhmän suomeksi kirjoittaville ahvenanmaalla asuville bloggaajille. Tulisikohan sinne minun lisäkseni ketään muuta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea. Toivon että löydät siten suomenkielisiä blogisiskoja Ahvenanmaalta.
   Bloggareita on kiva tavata, oli ne paikallisia, porttaalin kautta tuttuja tai jossain kursseilla tai tapahtumissa. Aika nopeasti lähtee juttu luistamaan, ihan kuin olisi kolleegoja ja niinhän ne tavallaan onkin.

   Poista
 2. Sinullapa onkin ihan selvästi muiden kuvista poikkeavat kuvakulmat, virkistävää :) Oli kiva tavata <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamera meinaa väkisin mennä aina yksityiskohtiin.
   Ei aina niin hyvä juttu, kiva jos tykkäät.
   Oli tosiaan kiva tavata.
   Neliölogoa ootellessa ;).

   Poista
 3. Oli ilo tavata sinutkin nyt ensimmäistä kertaa! <3 Meni kyllä hetki tajutessa, kuka uusista naamoista kuuluu minkäkin blogin taakse :D Toivottavasti näemme seuraavassakin miitissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli.
   Ja tosiaan pitäisi olla sellainen esittely tai rintalappu että saisi blogit ja naamat soviteltua yhteen. :D
   Toivon tosiaan että pääsen seuraavallla kerrallakin, mutta meidän perheessä tietää aina vasta ihan kohdalla ja eka tapaamisen aikaan olin karmeessa flunssassa.

   Poista
  2. Pidetään peukut pystyssä, että sattuu sopiva sauma :)

   Poista
 4. Teitähän oli iso porukka kasassa, ihan huippua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Karlan koti on tilava :).
   Oli kyllä piristävä päivä.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.