torstai 19. helmikuuta 2015

Inspiraatio NYT 1502

Helmikuussa lapsettaa. Nyt ihastuttaa lasten sisustustuotteet. Näitä vaan selailen ja kotimme lastenhuone huutaa pikaista inspiraatiota tai edes raakaa karsintaa. :)

Ikea klassikko ulkokalustetta IKEA PS VÅGÖ on tänä kesänä saatavana myös lasten koossa. Istumakorkeus 26 cm ja tuotteen nimi on BUNSÖ. Värivaihtoehtoina valkoinen, punainen sekä vihreä. Tämän hankkimista harkitaan vakavasti.


Annon kevät 2015 kuvastossa sivulla 58 ja 62 on sitten sellaista, jota todella kaipasin tyttöjen vauvaiässä - pellavaiset pussilakanat myös vauvoille. Harmi että ovat tytöt ovat jo tämän pussilakana koon ohittaneet.


Juuri kun ehdin pyydystää vintage Niemen tehtaiden kerrossängyn, niitä alkaa saada taas uudistuotantona. Hyvä juttu. Nyt harmittaa etten aikanaan hankkinut tytöille tätä klassista pinnasänkyä käytettynä. Kiireessä ostettin Ikeasta ja vaikka siitä onkin vain positiivista sanottavaa, jotenkin se on persoonaton. Äskettäin huomasin että Brion Sleep 3 in 1 vuodetta myydään tosi halvalla käytettynä. Vieläköhän tähän investoisi, vaikka kohta tytöt nukkuvat siinä Niemen tehtaiden kerrossängyssä. Onneksi en aikanaan tiennyt että Sebra Kiliä saa Suomesta. No toisaalta, tuskin kukkaro olisi taipunut siihen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.