maanantai 9. helmikuuta 2015

Icebug antaa pitoa

Uusin asustehankinta on Icebug älynastakengät, testivoittajat Kuningaskuluttaja ohjelmasta. Nyt löytyy pitoa liukkaalla ja kyllä tuo muotoilukin viehättää. Olivat onneksi hyvässä alessa. Miehelle ostettiin samalla reissulla omat. Sitä jäätiin kummastelemaan, miksi suomalaiset eivät ole tätä keksineet, merkki on ruotsalainen. Internetin syövereissä olen törmännyt ostamaani kenkään myös vaaleana versiona.
 6 kommenttia:

 1. Icebugit hankin minäkin muutama päivä sitten. Miten nuo älynastat käyttäytyvät sinulla kun kävelet niiden kanssa esim. paljaalla asfaltilla tai laatoituksella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin blogistasi että sinäkin olit hankkinut.
   Nastat rapisevat kuin koirankynnet ;).
   Olen varovasti kävellyt meidän laminaatilla, ei ainakaan vielä vaurioita.

   Poista
 2. Määkin kävin etsiskelemässä "älynastakenkiä" alesta, mutta minusta ne tuntuivat jaloissa liian jäykän kaukalomaisilta eikä pohjarakenteen vuoksi saanut luonnollista kosketusta kävelyalustaan. En siis ostanut. Varmaan nuo toimivat lumisilla teillä mutta ovat liian jäykät (jopa vaaralliset?) liukkaalla kadulla. Helsingissä ei juuri ole ollut lunta, mutta liukasta senkin edestä. Odottelen kehittyneempää ja katukäyttöön soveltuvampaa mallia. Jospa vaikka suomalainen Sievi erityisjalkineiden asiantuntijana kehittelisi sellaiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla toimii. Toivottavasti löydät omat liukkaankelin kengät.
   Sievi tai joku muu kotimainen olisi tervetullut markkinoille hyvällä tuotteella.

   Poista
 3. Noita kenkiä on kyllä kovasti kehuttu ja varsinkin tänä talvena olisi olleet tarpeeseen. Ihan järkyttävän liukkaita kelejä on ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatti investoida. Pitoa on.
   Meinasi käydä hassusti omalla pihalla yhtenä päivänä,
   kun unohdin ettei Icebugit ole jalassa.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.