sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Kelluvat tulppaanit

Tulppaneiden yksi hauskoista puolista on niiden monipuolinen asettelumahdollisuus. Tänä viikonloppuna tumman lilat kerrotut tulppaanit joutuivat korkeaan maljakkoon ikään kuin vitriiniin ja valkoiset kerrotut pätkäisin kelluviksi kukiksi. 

Lisää vinkkejä asetteluun Iltalehdessä. Tuollainen pallomaljakko on kai pakko hankkia lähitulevaisuudessa. Sellainen on tulossa ainakin Hemtexille.4 kommenttia:

 1. Voi kun kauniit tulppaanit! Ihania variaatioita niistä kyllä saa... Just yks päivä muistelin, kun joku oli joskus jossain blogissa jäädyttänyt tulppaaneita (tyyliin maitopurkissa) ja niistä tuli aivan mielettömän upeita "jääpaaseja". Minulla ei ole vielä ollut tulppaanin tulppaania, vaikka näitä upeita tulppaanikuvia monessa blogissa ihailenkin! Tampereella on muuten yksi puisto, missä kasvaa kesäisin ihan melkein mustia tulppaaneja... Ne on jotenkin pelottavan kauniita.

  VastaaPoista
 2. Tulppaaneihin tahtoo välillä tylsistyä, mutta tuollaiset erilaiset asetelmat saavat niihinkin uutta ilmettä. Minä istutin edellissyksynä Queen of night -tulppaanisipuleita pihalle ja viime kesänä niistä kukki yksi ainoa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla kävi QofN tulppaanien kanssa samoin
   tai siis mulla ei noussut yksikään.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.