torstai 27. syyskuuta 2012

Nuukan sisustajan valinnat

Olen saanut perheen vasta jotain nelikymppisenä - parempi myöhään kun ei silloinkaan. Suurimmalla osalla samanikäisistä kavereista on menossa elämässä vaihe, jolloin esikoiset alkaa pikku hiljaa muuttaa omilleen. Tästä inpiroituneena valikoin muutamista halpiskaupoista sopivia tavaroita ensiasuntoa ajatellen. Jos nyt olisi parikymppinen ensiasuntoon muuttava, satsaisin Suomi designiin, kippariaarteisiin ja halpiskauppojen löytöihin. Huom. hinnan jälkeen olevat tekstit ovat allekirjoittaneen omia kommentteja.

BILTEMA




  1. Vesipohjainen, himmeä liitutaulumaali 10,99€. Maalaa oma ilmoitustaulu tai duunaa kirpputori löytösi.
  2. Työvalaisin eli roikka. Lasikupu, metallinen suojakori ja ripustuskoukku. Hehkulamppu E27, enintään 60 W. Tarkoitettu vain sisäkäyttöön. 6,99€. Industrial style.
  3. Teekannu. 1 l. Kivitavaraa. Kiiltävä sisäpuolelta, himmeä ulkopuolelta. Astianpesukoneen kestävä. Korkeus: 21,5 cm 2,99€. Kyllä, luit oikein, tämä on halapa, ilimanen!
  4. Tarvikelaatikosto. Lakattua metallilevyä ja läpinäkyvät muovilaatikot. Pöydälle tai voidaan kiinnitetään seinään. Saatavana kaksi vaihtoehtoa: 24 laatikkoa 22,90€ ja 40 laatikkoa 29,90€. Klassikko, joka näyttää juuri nyt erityisen hyvältä kaikenlaiseen säilytykseen.
  5. Keittiöpyyhe, 2 kpl pakkaus, 100 % puuvillaa. Mitat: 49 x 65 cm. 1,69€. Perusmalli.
  6. Projektiokelloradio. FM-radio ja projektori, joka heijastaa ajan esimerkiksi kattoon. 19,99€. Ajankulkua nykyaikaisesti.
  7. Jakkara, jossa ulos vedettävä askelma. Korkeus: 55 cm. Luonnollisen väristä akasiapuuta. 17,99€. Tällaista tarvitsee aina.
  8. Vaatenaulakko. Kiiltävää ruostumatonta terästä. tämä koko, jossa 4 koukkua 3,99€. Tästä duunaamaan oma Eamesin Hang-It-All.
  9. Kynttelikkö jauhemaalattua metallia. Korkeus: 4 cm 1,49€. Korkeus: 9 cm 1,99€. Simple chic.

CLAS OHLSON



  1. Magneettinen kirjoitustaulu. Laadukas kirjoitustaulu värilasia. Mukana kynä ja magneetteja. Musta ja valkoinen. 21,95€. Perushyvä.
  2. Kangaspäällysteinen johto, jossa lampunpidin. Lampunpidin mahdollistaa varjostimen asennuksen. Kanta E27 - valitse mieleisesi valonlähde. Väreinä musta, punainen ja liila. 6,95€ (kuvassa hehkulankalamppu Glob 4,95€). Edullinen ja tredikäs.
  3. Kattila ja kansi. Värikäs sarja, jossa tukeva kahva ja keraaminen, kestävä pinnoite. Kaikille liesille paitsi induktioliesille. 1,5 l. Väreinä violetti, cerise ja valkoinen. 17,95€. Kuka on sanonut että kattilat eivät saisi loistaa väreissä.
  4. Herätyskello, jossa liiketunnistin. Tyylikäs herätyskello, joka tunnistaa käden liikkeen, kun haluat torkkua. Säädettävä valonvoimakkuus. Päivämäärän ja lämpötilan näyttö. 28,50€. Selkeä näyttö.
  5. Säilytyslaatikko ensiaputarvikkeille. Valkoista peltiä. Irrotettava laatikko, 5 lokeroa ja napsautuslukko. Mitat 31,5x20x19 cm. 19,95€. Tyylikäs valkoinen väri!
  6. FM-radio/MP3-kaiutin. Kannettava radio, joka sopii erinomaisesti keittiöön, rannalle tai piknikille. 3,5 mm:n liitäntä esim. Mp3-soittimelle. Useita värejä 14,95€. HUOM. sininen väri 7,95€ niin kauan kuin tavaraa riittää 31 joulukuu 2012. Söpö koko ja makeet värit.
  7. Muki posliinia. 34 cl. 1,95€. Pallokuvio nyt ja aina.
  8. Naulakko, jossa posliininupit. Leveys 420 mm. 5 koukkua. 14,95€. Köyhän miehen Eamesin Hang-It-All.
  9. Led-koristevalosarja. Yksinkertaisessa valosarjassa 10 led-lamppua. Sisä- ja ulkotiloihin. IP44. Saatavan myös lämpimän valkoisilla lampuilla. 24,95€. Aina on lisävalon tarvetta.

TIGER stores



  1. Magneettinen muistitaulu tärkeille menoille. Kaksi väriä. 8 €. Perushyvä.
  2. Pöytäkynttilät ovat 100 % steariinia. Pienten kynttilöiden korkeus on 10 cm ja ne palavat noin 50 tuntia. Suurten kynttilöiden korkeus on 18 cm ja ne palavat puolta pidempään. Halkaisija 7 cm. 2€/kpl. Värivaloterapiaa.
  3. Kaadin, jossa valkoinen sisus. Posliinikannussa on tukeva kahva ja reilu kaatonokka, korkeus 12 cm, 3 €. Samaan sarjaan kuuluu myös pienempi kaadin, korkeus 9 cm, 2 €. Jos ei kirpparilta Arabian kannua löydy.
  4. Säilytyslaatikko. Iso on 22 x 32 x 13 cm ja pieni 15,5 x 23,5 x 13 cm. Värit musta tai valkoinen. 1 kpl 4€. Siistit.
  5. Lattelusikka hymiöaiheella. 1 €. Tällä maistuu myös jäätelöannos.
  6. Seinäkello. Halkaisija on 22,6 cm ja se toimii AA-paristoilla. 4€. Ajaton malli ;).
  7. Sangallinen kori. Pieni kori 2 €, keskikoko 3 € ja suuri 4 € – tai kolmen sarja hintaan 8 €. Monenlaiseen säilytykseen.
  8. Koukku. Valitse sarvikuono, sorsa – tai hieho. Posliiniset vaatenaulat saat punaisina, mustina tai valkoisina, 3 €/kpl. Sarvikuono olisi hieno.
  9. Hyllypeili. Peilissä on syvät, voimakkaat kehykset, jotka käyvät samalla hyllystä. Mitat 25 x 25 x 11,5 cm, 7 €. Kylppäriin tai koriste-esineetkin näyttäisivät tässä hyvältä.


9 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Tästä tulikin mieleeni, että taidanpa piipahtaa tänään pitkästä aikaa Tigerissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Postauksessa oli melko homma ja mun pitäisi keskittyä opiskeluun, siivoukseen ja synttäreiden järjestelyyn. Kirpparipöytäkin on työ alla ja olin unohtanut miten kova työ tavaroiden laitossa on - huh, huh.
      Muuten täällä pohjoisessa ei vielä oo Tigeriä :(.

      Poista
  2. Kivoja tavaroita olet koonnut tähän. Itse olen just tällainen 60-luvulla syntynyt äiti, jonka nuorimmainenkin muutti tänä syksynä kotoa pois. Tosin tämä 18-v. kuopus isosiskon tavoin muutti ulkomaille, joten ei tarvinnut äidin olla ostamassa naulakkoa, ei mukia. Tavaraa saattoi ottaa mukaan vain sen 23 kg, jonka matkalaukku sai painaa.

    t. Aikku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäsit. Kävin kurkkaan Ollin blogia - hauska.

      Poista
    2. Menin tänään Clas Ohlsonille enkä enää muistanut, että mitä minun piti sieltä käydä katsomassa. Tulin tarkastamaan - no, sehän oli tuo köyhän miehen eames-naulakko. Huokaus. Täytyy huomenna käydä uudestaan.

      Kiva kun kävit Ollilla kylässä.
      Käy myös täällä: http://valostavarjoon.blogspot.com

      Kivaa viikonloppua!

      Poista
    3. Tää bloggeri on armoton kirjoitusvirheille...
      Piti sanomani, että mullakin usein muisti reistaa, joten tuttua on.
      Blogissasi aina väliin vierailenkin, Olli oli uusi tuttavuus;).

      Kivaa viikonloppua myös sinulle Aikku. Niin ja Ollille rapsutiksia.

      Poista
    4. Olli kiittää rapsutuksista!

      Poista
  3. Pitää muistaa poiketa Biltemassa joku päivä. Thänks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarvikelaatikostot ja liitutaulumaali lähtee mulla mukaan, kun seuraavan kerran Biltemassa vierailen.

      Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.