sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Muumimukien keräilijät huomio

Huomenna pitäisi saada Stockmannilta uutta 150 vuotis juhlan kunniaksi valmistettua Muumi mukia, josta tulee takuulla haluttu keräilytuote. Onneksi en keräile, sillä tämä muki ei ole yhtään kauniimpi kuin se Fazerin huippuhintoihin noussut muumikeräilymuki. Mutta jos keräisin, tämäkin hankkisin suolaisesta hinnasta huolimatta.
 
 
 
Samalla kauppamatkalla voi yrittää hankkia Pauligin uuden Juhla Mokka rasian, jonka on suunnitellut tällä kertaa Lotta Nieminen.

 
 
 

11 kommenttia:

 1. Mulle mulle mulle toi! <3 Kiitos vinkistä!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin että vaikka en itse lämpiä tälle, monet tykkäävät ja tosi paljon. Tästä tulee arvokas, koska on osa Stokkan 150 vuotisjuhlaa. Vertaa vain Stokkalla myynnissä olleisiin Paratiisi sarjan erikoisväritykseen tai Marimekon Oiva-astioiden Kestit-kuvioituihin astioihin.

   Poista
 2. Voi ei mä en edes tiennyt,että tämmönen muumimuki on tulossa. Pitää kyllä laittaa hankintalistalle. Ei kyllä ole mikään ihanin ja nätein muumimuki,mutta pakko hankkia,kun noita keräilen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muumimukien keräilijälle tämä on ihan must.

   Poista
 3. Kuinkahan arvokkaita näistä enää nykyään tulee, kun painosmäärät on aika suuria. Tästäkin muistaakseni 25 000 erä tehdään. No, pakko se oli silti tilata kun on niin ihana ja en rahallisen arvon vuoksi kerää. <3

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoinen tieto.
  Oikeastaan vain aika kertoo mistä tulee arvokas.
  Toisaalta mukit on usein käytössä, joten ajan saatossa paljon menee rikki.

  VastaaPoista
 5. Tämä taas minun mielestäni on yksi kauneimmista muumimukeista! <3 Kuten jo vähän kirjoittelinkin. Hih.

  VastaaPoista
 6. Ihana lukea blogistasi Pientä, mutta suurta miten täpinöissäsi olet.

  Kannattaa muuten lukea kuvion taustat Junnun blogista: http://pientamuttasuurta.blogspot.fi/2012/08/stockmannin-muumimukista-viela-about.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih edeleen olen täpinöissäni kivasta mukista! Ja kovasti odottelen jo ensi vuoden uutuuksia normimukeihin poistuvien tilalle! :)

   Poista
 7. Saako noita muumi mukeja vain stockmannilta?
  -kastehelmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Niin ja näytti yksi jo olevan myynnissä huuto.netissä.

   Stokkan sivuilta: "Tämä tuote on osa Stockmannin 150-vuotisjuhlien kunniaksi suunniteltua 150 Edited Collection -mallistoa, johon kuuluu uniikkeja numeroituja erikoistuotteita.

   Mukissa seikkailevat Muumi-hahmot sellaisina kuin Tove Jansson suunnitteli ne Stockmannin lahjapaperia varten 1950-luvun lopulla."

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.