sunnuntai 28. heinäkuuta 2024

Hetkiä kotona 2407

Heinäkuu ja kesäloma ovat juuri päättymässä. Olen vaan lepäillyt; nurkkien, kaappien ja vaatehuoneiden järjestelyt saavat odottaa vuoroaan. Automatka Kööpenhaminaan ja kirpistelyt ovat olleet mukavinta lomalla. Ja tietysti perheen yhteinen aika.

Kuvissa kirppislöytöjä; Arabian Kosmos sarja leimikulhon ostin Kontista puolen hinnan päivänä. Pakko laittaa tähän myös kuva Marimekon Tiara lautasesta, joka hintalapussa oli komeasti lukema 60 euroa! Uutena nuo 20 cm lautaset maksavat noin 27 euroa. Ihanan kallista. Kilta sarjan aamiaislautanen Järkikirppikseltä ja Marimekon Mysteri kuvioinen kulho Paljetien kirppiseltä. Kivasti sopivat yhteen olemassa olevien astioiden kanssa. 

Olen tänä kesänä ihastellut luonnonniittyjä, viljapeltoja ja mehikasvivatini kukkimista. Poimin maljakkoon ruiskaunokkeja ja katoin kesälomalla kauniisti. Ihastelin Hemtexin sängynpäätyjä ja kävin vanhassa Limingassa ihastumassa muistokoti Aappolaan.

Töllölistalla Vera Stanhope kaudet 1-8 Yle Areena ja kaudet 9-12 Katsomo+. Yle Areenasta Oxen, jonka tapahtumat sijoittuvat juuri vierailtuun Tanskaan. Suosittelen myös Yle Areena Tarina Ruotsin historiasta. Viaplaystä vuokrattiin  Past lives elokuva, joka oli myös kaunis, viipyilevä kokemus.
















4 kommenttia:

  1. Ihana Aappola Limingassa-itsekin vierailin tänä kesänä-kyllä on ollut upeaa kesävieraan silloin joskus viettää kesäänsä piikojen ja renkien palvellessa aamuin illoin.
    Välillä tuo ns kirppishinnoittelu on ihan ’jostain’-hienot löydöt olet sinä tehnyt.
    Mehikasvit kukkivat minullakin-yksi kukkavana on nyt kuivumassa-muutoin vallan mahtavasti kasvaneet.
    Ihanaa tunnelmallista Elokuun alkua odotellen,tHeidiS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aikoinaan opiskellut Limingan taidekoulussa ja siksikin oli kiva käydä tuttuja paikkoja katsomassa. Aappola oli vaikuttava. Ihanaa elokuuta myös sinulle.

      Poista
  2. Huh, onpa hinta noissa Marimekoissa. Nykyään tuntuu hinnoittelu lähteneen käsistä monissa paikoissa. Mutta nuo Kilta-aamiaislautaset on ihania. Yhtään valkoista tuollaista mulla ei vielä ole, mutta toivottavasti tulee vastaan vielä kohtuulliseen hintaan noita joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kontissa on välillä henkeäsalpaavat hinnat, mutta tekee välillä löytöjäkin. Kiltan aamiaislautaset ovat vaan putkahtaneet eteen ja kätevät ovat, jos tulisi sinisiä vastaan ostaisin lisää.

      Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.