keskiviikko 17. huhtikuuta 2024

Rippijuhlien koekattaus II

Pähkäily on päättynyt ja meidän rippijuhlissa kahvit juodaan Arabian Paratiisi-kupeista. Niitä löytyy jo valmiiksi omasta astiakaapista ja uskaltauduin myös ostamaan Tori.fistä lisää. Sopivasti myös Stokkan Hulluilla Päivillä olivat kupit hyvässä alessa ja Arabiallakin oli hyvät tarjoukset. Kaverilta saan myös lainata lisää Paratiisi-kuppeja. Mirada-kermakko ja kakkulautaset ovat vielä hakusessa. Olen päätymässä Kastehelmi-lautasiin.

Juhlamekkoja on viime aikoina ahkerasti sovitettu ja mieluinen on löytynyt. Sitäkin katseltiin käytettynä, mutta kun sopiva tuli vastaan, päädyttiin hankkimaan se uutena. Keskustelua heräsi mekon avonaisuudesta ja helman pituusesta, mutta kirkossa rippilapsilla on yllä valkoinen seurakunnalta saatava pitkä puku, alba, eikä omat vaatteet jää näkyviin. Mekkojen sovituksiin sellainen vinkki, että kannattaa mekoista päällepuettuna kuvata valokuvia ja videoitakin, jotta kotona voi vielä miettiä valintaa, eikä ole pelkän muistikuvan varassa.
2 kommenttia:

  1. Mustavalkoinen Paratiisi on niin hieno! Kattaussuunnitelma vaikuttaa oikein raikkaalta ja ihanalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Arabian tuotanto on hienoa. Olen kyllä edelleen mustavalkoisesta Paratiisista innoissani, kuulemani mukaan tämä on poistumassa tuotannosta ja se on harmillista.

      Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.