lauantai 16. maaliskuuta 2024

Rippijuhlien koekattaus

Meillä on kesäkuussa rippijuhlat. Päässä muhii kaikenlaisia kattausideoita ja tarjottaviakin on jo mietitty alustavasti. Tarjottavat tietysti määrittelevät pitkälle buffapöydän kattausta.

Törmäsin juhlajärjestelyssä ensimmäisenä ongelmaan nimeltä kahvikupit. En löytänyt enää Oulusta astiavuokrausta, jolla olisi Arabian kahvikuppeja. Omistan lukemattomia mukeja, mutta virallisemmissa juhlissa olisi kahvikupit jotenkin oikeammat vai olenko vain vanhanaikainen... Olen nyt päätymässä ratkaisuun, että hankin itselle sellaiset, koska tulevina vuosina on tulossa muitakin samankaltaisia juhlia. Ehkä alan myös vuokrata omia kahvikuppejani niille, jotka myös haluavat juoda juhlakahvit Arabioista.

Astiakaapista löytyy Heikki Orvolan Miranda sarjaa kirkkaana ja ne nyt ainakin tulevat kattaukseen. Pitää vielä ehkä täydentää Miranda sarjaa kermakolla. Luulen myös että servetit jo löytyivät. Ne olisivat nuo kuvissa näkyvät Marimekon Mini Unikot vaaleanpunaisena. Mietin myös voisiko kattauksessa käyttää neosyymi lasia, joita olen keräillyt. Ne ovat kyllä kauniita, mutta ehkä ne jää toiseen kertaan ja kattaukseen.2 kommenttia:

  1. Kaunis kokonaisuus. Ihanasti vintage ja uudempi tuotanto kohtaavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Vielä pitää vähän harjoitella ja täydentää kattausta.

      Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.