sunnuntai 31. maaliskuuta 2024

Hetkiä kotona 2403

Maaliskuussa on ollut talviloma ja pääsiäinen, ja kyllä vapaat ovatkin tulleet tarpeeseen. Talvilomalla tehtiin klassinen Haaparannanreissu ja tällä kertaa käytiin myös Aineen taidemuseossa. Molempia voi suositella. Talo, sen emäntä ja sisustus ovat vielä talvihorroksessa, mutta pikku hiljaa heräillään kevääseen. Flunssa vei voimat pääsiäisen valmisteluista, mutta ihan rentoa ja kivaa on silti ollut.

Töllölistalla Viaplaystä Poor Things, jonka erinomaisuudesta en ole vielä ihan varma, pitää katsoa uusiksi. Netflix tarjosi Guy Ritchien ohjaaman The Gentlemen -sarjan. Nykyisin raaka väkivalta leivotaan absurdin huumorin sisään. Yle Areena Tukalat paikat kausi 3, kaksi osainen dokumentti Coco Chanel Unbuttoned sekä kolmiosainen minisarja Karin ja Carl Larssonin elämästä ja kodista. Erityisen iloinen olen neljästä uudesta jaksosta Vera Stanhope tutkii. Myös MTV:n Suomen kaunein koti: Kesämökit on otettu seurantaan.2 kommenttia:

  1. Ihana pääsiäishylly ja erityisesti nuo puput. Poor things kolahti, The Gentlemen ei niin kovasti.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, puput pomppi piiloon odottamaan seuraava vuotta. Pitää katsoa varmaan uusiksi tuo Poor things, kun en osaa vielä sanoa tykkäsinkö vai en. Sen osaan jo sanoa että puvustus ja tietyt kohtaukset jäi hyvinä mieleen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.