tiistai 26. heinäkuuta 2022

Kesän Marimekko hankintoja

Kesän aikana on tullut tehty muutama kiva Marimekko hankinta ja esittelen ne nyt tässä. Voimakas sininen on nyt ajassa. Kun näin Carina Seth Andersson suunnitteleman Mini maljakon sinisenä, tiesin että se tulee kartuttamaan tämän sarjan maljakkokokoelmaani.

Lomalla käväisin Oulun Idea Parkin Marimekon outletissä etsimässä jotain ihan muuta, mutta päädyin kokeilemaan anorakkia. Piti palata uudestaan ostamaan tuo ulkovaate, joka vielä -50% alen jälkeen oli varsin hinnakas. Nyt se on kuitenkin lempivaatteeni. Ja minä kun en ole erityisemmin Unikko-fani. Tämä Suunta niminen ulkotakki on vettähylkivää puuvillasekoitetta ja erittäin isoa kokoa. Olen kokoa L-XL, mutta tästä minulla koko S. Tänä malli taitaa olla vuodelta 2020, mutta ainakin Emmyssä ja Torissa näyttäisi olevan myynnissä. Tuotekuva onkin laina Emmyn sivuilta.

Viimeisin Marihankinta on Melooni sisustustyyny Maija Isolan kuosilla vuodelta 1963. Tyyny on valmistettu valkaisemattomasta puuvillapellavasta. Tuoteessa käytetystä puuvillasta 46 % ja 21 % pellavasta on kierrätettyä. Kuvissa vilahtaa punasävyinen Melooni, jonka kaveriksi tämä mustavalkoversio hankittiin sopivasti Marimuksun alesta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.