sunnuntai 31. heinäkuuta 2022

Hetkiä kotona 2207

Joko kesä loppui... vielä tulee elokuun vaaleanpunaiset illat ja syyskuun ruskaiset puusoihdut. Tämän kuun päätapahtuma oli pitkä viikonloppu Helsingissä. 170 m2 Airbnb asunto, maisemareittiä bussilla nro 24 Tamminiemeen, ystävän pikatapaaminen Kruunassa (aion edelleen muuttaa sinne) ja Jätkänsaareen tutustuminen. Kannattaa muuten kurkkia sisäpihoille esimerkiksi Sinebrychoffin taidemuseon huudeilla.

Esiteinien mielestä parasta oli Linnanmäki, shoppailu, Starbucks ja bubbletea shopit. Itse nautin Seoul 88 korealaisista shrimp bun annoksesta. Olin suunnitellut Artek käynnin sunnuntaille ennen junan lähtöä, mutta se olikin kiinni. Aikaa jäi siis Amos Rex taidemuseoon ja Olivia ravintolaan rautatieasemalla. Kyllä kait Rodinin marmoriveistoksen näkeminen aina Artekin voittaa... Eliel Saarisen suunnittelemassa lippuaulassa oli viihtyisä ruokailla ja ruoka oli hyvää. 

Puutarhassa kukkii ritarinkannukset ja vaaleanpunaiset ruiskaunokit. Uusi terassikin valmistui, mutta siitä sitten myöhemmin lisää.

Edit 6.8. Töllölista unohtui: YLE Areena Sherwood tuli katsottua läpi, tietysti Vera Stanhope tutkii ( en tykkää kun jakso jaettu kahteen osaan), dokumentti The real Pinky Blinders ja Viaplay Luokkakokous 3.

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvamuistoja! 170 neliön AirBnb kuulostaa hulppealta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä kesänä syntyi taas hyviä muistoja ja asunto oli tosiaan hulppea. Nyt kotonakin tekisi mieli karsia ja saada tilantuntua lisää.

      Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.