sunnuntai 1. toukokuuta 2022

Hetkiä kotona 2204

Huhtikuu on mennyt vilahtamalla ohi, jopa niin että kuukausikoonta jäi toukokuulle. On ollut jotenkin kiireistä ja olo on ollut tosi väsynyt, mikä näkyy myös sisutuksessa. Tuntuu että kotona kaikki repsottaa ja hommaa olisi joka nurkassa. Tuo lumikin sulaa vauhdilla ja alta paljastuu monta sataa neliötä lisää kousissa pidettävää. Huoh. Elefanttti syödään paloissa...

Kiireistä arkea on rytmittänyt pääsiäinen ja vappu. Hyvää ruokaa ja akkujen latausta, lisäksi kukkia tuomaan iloa ja väriä. Oulussa on maailman pohjoisin ranskalainen konditorio MON CHOU PÂTISSERIE ja pitihän sen croisantit ja macaronsit testata. Vielä testaamatta leivonnaiskaupan nimikkotuote.

Töllölistalla on ollut YLE Areenan elokuva Colette sekä nauru että älyhermoon iskevä Jukka Lindströmin Sivuhistoria. Lisäksi kotimainen rikosdraamasarja Transport, Raid uusintana ja Salainen agentti Harry Palmer. Seuraan myös MTV3 Suomen Bachelor 2022, Suomen kaunein kesämökki ja Kotoisa. Marko Björs – Rakkauden seikkailu on myös seurannassa.


2 kommenttia:

  1. Kauniita ja tunnelmallisia kuvia jälleen! Mun katse kiinnittyi noihin ilmapalloihin, joiden sisällä on konfettia(?). Upeat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi pitänyt ottaa kuva ilmapalloista ennen puhaltamista, ne on tosi rumia. Mutta täyteen puhallettuna katseen vangitsevia. Isosta kaupasta ei vapun aattona löytynyt enää koristeita, mutta lähikauppa pelasti jälleen kerran tilanteen.

      Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.