sunnuntai 24. huhtikuuta 2022

Jokanaisen mökkiremontti

Ihastuttava tv-persoona Ella Kanninen ja jo monta asuntoa rempannut Jasmiini Lappalainen ovat julkaisseet teoksen Jokanaisen mökkiremontti. Kirja on vankka tietopaketti kesämökin remontoijalle ja aivan hyvin se käy myös kotiaan remontoivalle.

Kirjan sisällysluettelo on selkeä ja samoin ohjeet. Erityismaininta hyvästä puhallustekniikoiden esittelystä ja maalityyppien sekä niihin soveltuvien siveltimien esittelystä. Luin myös mielenkiinnolla esittelyä erilaisista vessoista, joita ei liitetä jätevesiverkostoon. Opin paljon uutta ja se on aina virkistävää. 

Kirjassa Ella remontoin pyöröhirsimökkiä ja Jasmiini kuivanmaan mökkiä, joka on aiemmin ollut asunkäytössä. Kirjassa on hyvät kuvat ennen ja jälkeen remontoinnin. Lopussa on kiva inspiraatioluettelo Instagram-tileistä kuvan ja lyhyen selostuksen saattamana.

Materian taju on saanut kirjan ilmaisena arvostelukappaleena kustannusyhtiö Otavalta. Samoilta tekijöiltä on julkaistu myös Jokanaisen remonttikirja. Näitä kirjoja voi lämpimästi suositella kaikille remontti-intoisille, mutta pieni varoituksen sana: Jokanaisen mökkiremontti teos saattaa aiheuttaa akuuttia ja jopa pitkäkestoista kesämökkikuumetta.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.