keskiviikko 7. heinäkuuta 2021

Scandinavian Design Market Oulu Asemakadulla

Scandinavian Design Market Oulu viettää 8.-10.7. koronan vuoksi siirtyneitä myymälän avajaisia Asemakatu 17. Syyskuussa 4.-5.9.2021 järjestetään taas seuraava tapahtuma Oulun Limingantullissa Tullisali-tilassa. 

Scandinavian Design Market tuo yhteen Suomen ja koko pohjoisen Skandinavian kiinnostavimmat designbrändit. Tapahtuma kokoaa yhteen kymmeniä brändejä ympäri pohjolaa kaksi kertaa vuodessa. Scandinavian Design Market -kivijalkamyymälä antaa skandinaaviselle designille pysyvän kodin Oulussa. Merkit vaihtuvat säännöllisesti, joten myymälässä on aina uutta katseltavaa!

Koronatilanne on onneksi helpottunut ja pääsin vierailemaan maaliskuussa avattuun myymälään. Myymälä kalustus on uutta, kierrätettyä ja kohteeseen räätälöityä - tämä tiedetään hyväksi yhdistelmäksi. Myymälä on kaunis ja sisustuksellisesti inspiroiva. Värienkäyttö myymälätilassa on taitavaa. Sisustus on YO ZENen perustajajäsenien Paulan ja Katen käsialaa. Heidän arkkitehtikoulutus on havaittavissa tyylissä mm. ikkunateippauksissa. Inspiroiduin. 

Nyt myymälässä oli esillä Lapuan kankureiden tekstiilejä, Ivana Helsinki tuotteita ja käsintehtyä kosmetiikkaa luonnollisista raaka-aineista Luoto Cosmeticsta. Tämä on hyvä paikka löytää lahjoja ja tuliaisia laadun ystäville.

Asemakatu Isokadun molemmin puolin on muutenkin kiinnostava vierailukohde. SDM vieressä on siis YO ZEN myymälä. Vastapäätä löytyy DOM Second Hand, joka on Oulun ev.lut. seurakuntien ylläpitämä hyväntekeväisyysputiikki, joka myy laadukkaita second hand-tuotteita naisille ja miehille (käynti sisäpihalta). Rantaa kohden mentäessä Asemakatu 4 löytyy Lifestyle nordic ja vierestä osto- ja myyntiliike Ajaton aika.

2 kommenttia:

  1. Kuudennessa kuvassa on tosi mielenkiintoisen näköisiä korvakoruja! Osaatko sanoa tekijää?

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.