perjantai 30. heinäkuuta 2021

Hetkiä kotona 2107

Miten tämä heinäkuun nyt näin äkkiä meni... Valoisat kesäillat ja yöt alkavat taittua jo hämärään. Puutarhassa kukkii kaikissa sävyissä ruiskaunokit ja ritarinkannuksen siniset sävyt hurmaavat. Loman lopun kunniaksi nautitiin Karl Fazer Kultaharkko 250 g ja Negroni drinkki.

Tytöt halusivat huoneisiinsa viherkasveja. Muorinkukat löysivät paikkansa Kastehelmikipoista ja Arabian ruukusta.

Töllölistalla Netflixin Viking-sarjan viimeinen tuotantokausi. Tove-elokuva ostetiin dvd:nä kun ei suoratoistosta löydetty. Oli kiinnostava elokuva. YLE Areenasta kotimaiset Edvin Laineen Viimeinen savotta (1977) ja Arto Paasilinnan aiheen pohjalta Matti Kassilan ohjaama komedia Natalia (1979). 
4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Heinäkuu meni niin nopeasti. Viikon päästä on paluu töihin ja alkaa arki. Kyllä on ollut hieno kesä. Saa muistella lunta pihalla kolatessaan kesähelteitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä on ollut hieno ja kaunis.
   Toivottavasti myös syksy on hieno ja kaunis.

   Poista
 2. Sininen hortensia hyllyssä on suloinen! Täälläkin Tove-elokuva on ostolistalla. Kotimaiset, sekä vanhat että uudet katsotaan aina. Viking-sarjaa minäkin melkein aloin eilen katsoa Netflixistä (montako viikinkiaiheista sarjaa oikein on?!) mutta nyt aluksi päädyin uuden maailman tarinaan 1700-luvulta. Äh, haikeaa, mihin se kesä jo meni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hortensia on mieluinen nimmapparilahja "akkainviikolta".
   Kotimainen elokuva, sarjat ja dokumentit kiinnostavat myös täällä.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.