torstai 13. toukokuuta 2021

Marimekko hankintoja pinkkinä

Ostin kevättä kotiin Marimekon YSMYiltä ja tuli ostoskoriin myös Melooni-tyyny. Tuo Melooni tyyny oli hienoinen pettymys, kun avasin paketin. Kangas on puuvilla-pellava sekoitetta ja kankaassa on nyppyjä, joihin väri ei ole tarttunut. Värisävyt olivat myös joulunpunaisempia, mitä kuvista hahmotin. Tyyny oli Esikoiselle ja hän on täysin tyytyväinen tähän hankintaan. Kuvassa Lappuliisa tyynyjen kanssa.

Satula pyyhkeet olivat niin ihanan pinkkejä, että oli ihan pakko ostaa. Huomaa myös kylppärin vessan uusi valkoinen huuhtelupainake. Että ihminen voi tulla tyytyväiseksi pienestä korjauksesta. Edellinen huuhtelupainake oli terästä ja rikki, tämä uusi valkoinen on aivan täydelllinen.

On se meilläkin, nimittäin Armi Ratian suunnittelema Tiiliskivi tyyny pinkkinä. Ihana uusi värikombo ja tukevaa kangasta, joten ei ihme että näkyy monissa somepäivityksissä. Oli hauska sovitella sitä yhteen jo olemassa olevien sisutustyynyjen kanssa. Kuvissa käverina Pakkasmarjatyyny ja Sulhasmies.4 kommenttia:

 1. Marimekko on upea klassikko! (Vaikka en ihan joka ikisestä tuotteesta tykkääkkään.) Tuo pinkki tiiliskivi on kyllä todella hyvän näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi en noteetannut koko Tiiliskivi kuosia,
   nyt se on ihan lemppari.

   Poista
 2. Tosikkona pidän Tiiliskivi-kuosista enemmän klassissa väreissä musta-valkoisena (meillä pinnoitettuna keittön pöytäliinana) tai ruskea-valkoisena. Kausiväreistä se harmaa-vihreä oli myös hieno. Pinkki on sitten enemmän noiden koristeellisempien kuosien juttu. Nuo pyyhkeet ovat suloiset :) -q

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiliskivi kuosi on niin kaukana romanttisesta kuin voi,
   ehkä juuri siksi sen pinkkiväristys on mieleeni. Kontrasti kiehtoo. :)
   Väri on muuten ihastuttava yhditettynä sellaisiin "tosikkomaisiin" väreihin.
   Nuo pyyhkeet on suloiset.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.