sunnuntai 23. toukokuuta 2021

Kesäpukeutumisen alkeet

Mitä isommaksi kasvaa, tarkoitan tässä ikää ja kokoa, sitä tärkeämmäksi pukeutumisessa tulee käyttömukavuus, istuvuus, kankaan laskeutuvuus ja helppohoitoisuus. Huomaan että iän myötä klassiset vaatekappaleet kiinnostavat entistä enempi. Joka kesä ei halua koko vaatekaappia laittaa uusiksi. Myös luonnonmateriaalien ihana ihontuntu on minulle tärkeää. Tuntuu mukavalle ottaa kesäkauden vaatteet taas esiin ja löytää vanhat suosikit uudestaan. Mukava on myös täydentää vaatekaappia muutamilla uusilla asioilla.

Erityisesti kesävaatteissa tunnelma on tärkeää. Katselen mielellään vaatevalmistajienn promokuvia ja nappailen sieltä ideoita. Monesti omassa kaapissa on jo jotain elementtejä mille rakentaa. Kesävaatteet ovat myös haaveilua kesälomasta ja vapaasta ajasta ilman työpaineita. Kesävaatteissa saa olla jotain rennompaa kuin normiarkivaatteissa.

Jos pitäisi yhdeksän kesävaatetuskulmakiveä mainita, niin ne olisivat seuraavat: valkoinen kangaspaita, vaaleat kesähousut, kesämekko, raitapaita, isohuivi viileisiin iltoihin tai liikaan aurinkon porotukseen, musta uimapuku, aurinkolasit, kesäkengät ja kesäkassi. Sään perusteella ei näytä tänä kesänä tarvittavan tosin muuta kuin sadetakki ja kunnon kumisaappaat :)


Ostin keväällä alerekistä Marimekon Tulus Isoruutu housut ja niihin ostin kesäneuleet Kappahlista. Nahkalaukku on Zaran lastenosaston puolelta ja hiuskoriste Kappahl.
Marimekon promokuvissa on ihana tunnelma. Torille on päästävä kahaville kesällä. Olen alkanut miettiä sopisiko Jokapoika -paita myös minulle...

Valkoinen paita on Indiskan mallistosta ja musta uimapuku Lindexiltä.COSin nahkaloaferit ja jättishopperi sopisivat kesätyyliini. Toastin vaatteissa on paljon sellaista jota koen omakseni, niin materiaaleissa kuin väreissä. Myös tyyli puhuttelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.