lauantai 29. toukokuuta 2021

Hetkiä kotona 2105

Kevät, toukokuu alkoi vapusta. Ilmat ovat olleet kylmiä ja sateisia, mutta peruspuutarhatyöt on saatu tehtyä. Itseasiassa puutarhassa on tehty 10-vuotisraivaus ja leikattu tosi paljon pensaita alas sekä kuritettu puustoa muotoleikkauksilla.

Kukilla olen yrittänyt buustata kiireistä arkea ja tuoda arjen harmauteen väriä ja kauneutta. Kaivoin taas esiin kaapista pallomaljakon ja ennenkuin kukaan ehtii kysyä niin se ei ole Kastehelmi-sarjasta. Kotona on hyvä olla, mutta toisaalta olisi ihan päästä jonnekin pienelle reissulle. Viikottaiset kävelyretket Oulujoen suistoalueella ovat olleet kaivattu viikottainen ohjelma.

Töllälistalla on ollut euroviisuja, jääkiekkoa ja Selvityjät Suomi. Yhtenä viikonloppuna ahmin sarjan Kerro kuka olen YLE Areenasta, joka kertoo espanjalaisen naisen tarinan. joka alkaa espanjan sisällissodasta jatkuen tähän päivään. Historiasta pitävälle mielenkiintoinen tarina läpi euroopan kehityksen.
2 kommenttia:

 1. Kaunbnis pallomaljakko! Ja miten hurmaavat pinkki-vihreät kukat tuossa yhdessä kimpussa! Rakastan Marimekon astioita eli katse kiinnittyi kattaukseen. Ja kukat, voi luoja sentään, miten ne onkin ihania... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "The earth laughs in flowers."
   Ralph Waldo Emerson

   Mari-astioilla saa kivoja kattauksia.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.