perjantai 5. helmikuuta 2021

Inspiraatio NYT 2102

 
kuukauden komediasarja | Aikuiset 2.kausi YLE Areena
kuukauden ulkokaluste uutuus | teräksinen vapaasti seisova hyllykkö String® System
kuukauden kodikkain koti | Chez Anna & Matti by Ovi-Paris
kuukauden säilytin | Klämmemacka Ikea
kuukauden matkaunelma | uusin Vipp hotel The Bolder4 kommenttia:

 1. Tuo String-ulkokaluste on ihan mielettömän hieno!

  VastaaPoista
 2. Uuu rakastan erilaisia säilyttimiä ja järjestelyjuttuja kuten tuo Klämmemacka, kunpa ne vain järjestyisivät itse, nimim. tiettyä laiskuutta tällä saralla on ollut.

  Teräksinen String olisi parvekkeelle todella päheä, vaikka taitaisin olla ainut sen siellä näkevä ken sitä arvostaisi. Liian kallis parvekkeelle, vaikka lasit suojana, mutta silti, ainakaan minä en raaskiksi.

  Edellisen postauksen pienet Aalto maljat; itselläni on kaksi kirkasta pientä tuollaista. Muistatko, olivatko nuo tuotannossa vain aika vähän aikaa? Siis pienin ja semmoinen keskikoko. Ei ole missään näkynyt ja muistelen, että aika pian sen jälkeen (vuosi? enemmän? en muista) kun olin pikku-Aallot lahjaksi saanut, tuli ihan virallinen Aalto-tuikku, joka on ok, mutta ei minusta niin kaunis tuikulle kuin se pikkuinen malja ilman tuikkukoloa. Ja käyväthän ne jonkin pienimuotoisen asian tarjoiluunkin, koska syystä tai toisesta en vaan juuri polta tuikkuja, kynttilävalinnat vaihtelevat, olen huomannut.

  Terkuin
  Paula Turusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta mini Aalto vaasista: "Vuonna 2006 tuli kuluneeksi 70 vuotta Aalto-maljakon suunnittelusta. Iittala valmisti pienoismallikokoelman Aalto Vase Miniature Collectibles."
   Tuota pieninta matalaa maljaa näkee aika usein kirppiksillä, nyt vasta huomasin ettei sitä enää valmisteta.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.