sunnuntai 27. joulukuuta 2020

Hetkiä kotona 2012

Joulukuu. Parasta (kesä)loma ja pyjamapäivät suklaan sekä tv-sarjojen kera. Kotona pienellä porukalla pöytä katettu kauniisti niin itsenäisyyspäivänä kuin jouluna. Kukkia kotiin ja kävelykierroksia. Joulukuusessa uutena koristeena Oiva Toikan lasiomenat.

Tällölistalla shakkimaailmaan sijoittuva hyvä sarja Queen's Gambit (Musta kuningatar), Oulun seudulla kuvattu Kaikki synnit 2 kausi, the Crown kausi 4 ja Ratched, jossa mukana mm. Sharon Stone sekä sinkkuelämän asianajaja Miranda eli Cynthia Nixon. Kaikki synnit toinen kausi oli ensimmäistä parempi, Crownin neloskausi sai miettimään taas kuningashuonetta. Menkää vain rakkaudesta yhteen on tosi hyvä ohje kaikille. Ratched saa lavastuksesta ja puvustuksesta 5/5, mutta on raakaa ja väkivaltainen. Lopuksi iloisesti yllättäneet Ylen esittämät Suomalaiset ikimetsät sekä Agatha ja Ishtarin kirous.


4 kommenttia:

 1. Kauniita kattauksia! Ihana idea myös laittaa tuo ainakin omassa mielessäni kynttilämansetti servettirenkaaksi. Telkkarilistalta olen katsonut myös The Crownin ja Queen's gambitin, molemmat todella hyviä ja laadukkaita!

  VastaaPoista
 2. Juhlapöydän kattukset ovat minulle ominta tekemistä.
  Haa, hienoa että pongasit Kastehelmi mansettien uusiokäytön.
  Olen ostanut ne ihan siihen tarkoitukseen, mansettina en osaisi käyttää.

  Tuo Agathan Christie mukaelma oli upea lavastuksen ja puvustuksen osalta.

  VastaaPoista
 3. Upeita kattauksia. Ja kaunis joulukuusi teillä myös. On ihanaa nähdä, että samaan kuuseen sopivat yksisarvinen ja design-esineet. Ja designista tulikin mieleeni, että oletko jo bongannut Areenasta (tai Yleltä muuten) ruotsalaisen Arkkitehdin kotona -sarjan? Aivan mahtava kurkistus arkkitehdin työhön ja upeisiin kohteisiin. -q

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksisarviset sopii kaikkeen ainakin meidän tyttöjen mukaan ;)
   Olen muutaman jakson katsonut tuota Arkkitehdin kotona -sarjaa ja voisi kyllä katsoa lisääkin.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.