sunnuntai 15. marraskuuta 2020

Kauppakassissa 2011

Näinä harmaan pimeinä marraskuun päivinä on ihan turha haaveilla kuvaavansa ruokakuvia. Siispä kauppakassin sisältöä tutkitaan valmistajien omilla tuotekuvilla. Mutta se tärkein osuus eli maistaminen ja kokeilu on kuitenkin ihan itse suoritettu. Tässä arvioita.

Ostin söpön pienen pullon takia kaupasta Rajamäen Luomu Liquid Inkiväärin ja tämä todella vahvan makuinen mauste vei kielen mennessään ja jalat alta. Tuote on monikäyttöinen mauste nestemäisessä muodossa, joka on säilötty väkiviinaetikkaan ja merisuolaan. Se säilyy avattuna huoneenlämmössä kaksi vuotta. Sarjasta löytyy myös muita makuja, joita en ole vielä ehtinyt testata: Rajamäen Luomu Liquid basilika, oregano, valkosipuli, tilli, chili ja inkivääri. 

Jos tuotteen päällä lukee ohuen ohut, olen heti kiinnostunut. Aivan kuin puikolla syötäessä maut korostuvat, myös ohuen ohuissa tuotteissa maut tuntuvat intessiivisiltä. Juusto-kaura -voileipä on hyvä aamupala tai teen kanssa iltaisin.

Myllyn Paras kaurataikina levyihin laiton sitruunapestoa väliin ja kiersin suolapaloiksi. Erittäin hyvä taikina suolaisiin juttuihin, aion käyttää vastakin. Torttukausi on korkattu Pulla-Pirtin uutuudella Salted Caramel, suolakinuskitäytteisellä joulutortulla. Tiesitkö, että Pullapirtti oli aikoinaan ensimmäisiä leipomoita, jotka alkoivat laittamaan täytteen joulutortun päälle? Myöhemmin tapa yleistyi lähes kaikkiin joulutorttuihin.

Tuskaillaanko teillä lasten välipalojen kanssa. Jyväshyvän tummasuklaa välipalakeksi on ollut yksi maistuva vaihtoehto.

Joulusuklaitakin on jo maisteltu. Fazerin Vihreitä kuulia saa nyt konvehti-muodossa ja olivat kyllä koko perheen herkkua. Tätä saa myös patukkana ja sekin maku oli mainio.

Lopuksi pari kauppojen omaa tuotetta. Lidlin Jouluinen herkkusienisalaatti sisältää omenaa ja mantelia. Maku ja suutuntuma erittäin hyvät, kannattaa kokeilla. Jos haluat hyväntuoksuisen ja todella edullisen saippuan muista nostaa Tokmannilla ostoskoriin Pisara karpalo & teepuu & kehäkukka -käsisaippua. Käsisaippua on valmistettu 95 % luonnon raaka-aineista, eikä se sisällä lainkaan väriaineita tai eläinperäisiä ainesosia. Puolen litran pullo maksaa vain 1,99€. Sarjasta löytyy myös suihkusaippua, vartalovoide sekä vartalonkuorinta.

























2 kommenttia:

  1. Olen myöskin hullaantunut ohuen ohut -tuotteisiin, tuo Kauraherkku on suosikkejani ja tykkään erityisesti ohuista Polar-juustosiivuista, noita muita täytyy maistella!
    Helena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohon ohuen ohut listaan pitää vielä lisätä Marabou Noblesse-suklaat.

      Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.