perjantai 6. marraskuuta 2020

Marimekon YSMY ostokset

Näin Koronasyksynä Marimekko siirsi ystävänpäivämyyntinsä kokonaan nettiin. Ihan kätevää mielestäni. Erityisen ilahtunut olin Sanna Annukan tuotteista, jotka oli räätälöity juuri YSMYille. Ostoskoriin sujahti leipäkautanen ja 4 desin muki sekä lisää koritetyynyn päällisiä Kuopuksen huoneen kokelmaan: tumma liila ja pieni kuvioinen Kanteleen kutsu. Lopuksi vielä klikkasin mukaan pari käsipyyhettä samaa kuosia. Niiden värisävy ja froteen pehmeys yllättivät positiivisesti. 

Mitähän ensi kevään YSMYt tarjoavat, kun on Marimekon juhlavuosi...

6 kommenttia:

 1. Ihana, että joku toinenkin on ihastunut Kanteleen kutsuun! Itselle lähti mukaan lautanen, tarjotin ja kaksi kulhoa. -Sari-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna Annukka <3
   Oletko katsastanut hänen kotisivunsa https://www.sanna-annukka.com/

   Poista
 2. Kivoja löytöjä. Nuo astiat voisivat toimia hyvin muiden Oiva-sarjan mustavalkoisten kanssa ja täytyykin siltä kannalta pitää mielessä esikoisen astiakokoelmaa varten. Ysmyistä en löytänyt mitään, mutta en varsinaisesti ollut mitään vaillakaan. Ja olin juuri sitä ennen ostanut Louhi-kangasta. Se on kyllä upea ja pääsi työhuoneeseen verhoksi vuosien väliaikaisratkaisun tilalle. -q

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikään ei ole niin pysyvää kuin väliaikaisratkaisu...:) kokemusta on.
   Nuo Kanteleen kutsut mustana menevät tosiaan kivasti yhteen muiden mustavalko Oiva-astioiden kanssa.
   Pitääkin joskus kuvata mun Oiva 4dl mustavalkomukit.

   Poista
 3. Olin ihan onnesta solmussa kun sähköpostiin pärähti ensimmäinen YSMY-viesti ja näin Kanteleen kutsu -astiat! Nyt - toisin kuin koskaan ennen - heräsin ekana ysmy-aamuna aikaisin tilaamaan haluamani tuotteet. Ostin 4 kpl 2,5 dl mukeja ja 2 kulhoa - oi onnea! Ne ovat niin ihanat!

  Paljon muutakin olisin voinut ostaa (esim noita lautasia), mutta pakkohan sitä tavallisen ihmisen on rajata johonkin, koska raha ja kaappitila ja onhan sitä joku järki pidettävä siinä, että kuinka paljon astioita voi olla kun niitä nyt on jo paljon. Tyynynpäällisiä ja tarjotinta myös himoitsin, mutta ei ihmisen ole kaikkea pakko saada.

  Ylempänä jo mainittiin tuo yhdistely muihin mustavalkoisiin Oiva-astioihin. Minulla on tuota lautasmallia sillä pienellä palloraidalla ja ihan kokovalkoisena ja niiden kanssa tuntuu sopivan ihan kaikki mustavalkoiset MM:n mukit, toki myös värillisetkin. Myös 20 cm halkaisijan lautaset sopivat hyvin, jos tarvitaan tilaa isommalle purtavalle.

  Ihanaa kun teit tästä päivityksen. Olen ollut tohkeissani, että vihdoin Kanteleen kutsua sai ostaa astioina ja vielä mustavalkoisena ja en sitten löytänyt vertaisiloa netistä, mutta täältä löytyi :)

  Tykkään muutenkin astiapäivityksiä lukea, jopa vanhoja joskus selailen. Astiat tuovat toisille iloa ja toisille eivät merkitse mitään. En tiedä mistä olen tämän tavarakeräilygeenini perinyt, mutta kun sitä suitsii sopivasti, niin tuohan se iloa elämään :)

  Terkuin Paula Turusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin piti YSMY aamuna ostella, mutta iltapäivällä tajusin että olin unohtanut. Onneksi vielä sain haluamani. Täytyy muuten antaa erikoiskiitos Marimekolle että toimitus oli tosi nopeaa.
   Tuota keräilygeeniäni välillä nauran ja kiroan, useinmiten vaan seuraan luontoani :)
   Kiva kuulla että astiapäivityksen innostaa.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.