maanantai 30. maaliskuuta 2020

Hetkiä kotona 2003

Historiallinen huhtikuu. Alkuksi arki rullasi kuten aina. 17.4.2020 alakoululaiset tytöt jäivät etäopiskeluun ja minä aloitin etätyöskentelyn. Yhtäkkiä ruokatilan pöydästä oli tullut työpisteeni ja tyttöjen pulpetti. 

Tämä aika on ultimatetesti kodille. Onko työpisteitä riittävästi? Mahtuuko ruokavarannot kaappeihin ja mihin varastoida vessapaperit ja käsidesit? Kohtuu hyvin kotimme on taipunut myös tähän poikkeusaikaan. Hyväksi ratkaisuksi on osoittautunut myös lasiovi talon toisessa päässä, joka antaa äänieristyistä ja rauhaa. Erityismaininnan ja papukaija merkin saa alakerran väistötila eli viihdetila sekä ikioma punttisali.

Kotoilu on lempipuuhaani, mutta kyllä työkavereiden seuraa kahvilla ja lounaalla jo kaipaan. Lapset kaipaa myös kavereita ja harrastuksia. Kyllä tästä selvitään ja näistä väliaikaisratkaisuista osa voisi jäädä ihan pysyviksi toimintamalleiksi. Pysykää terveinä ja kaikesta huolimatta syökää aina hyvin.

Edit 1.4.2020. Töllölista unohtui; kotimainen rikossarja Paratiisi, jossa pääosissa kypsä nainen, Huvila ja huussi uudet jaksot sekä ViasatHITS, jolla tulee juuri nyt 24/7 Bond-elokuvia. YLE Areenasta Vintage valtakunta ja dokumentti Vivian Maierin salaisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.