lauantai 25. toukokuuta 2019

Scandinavian Design Market Oulu

Materian taju on ollut tämän viikonlopun BisnesOulun kutsumana tutustumassa #parastaoulussa hengessä oululaiseen osaamiseen asumisessa, hyvinvointiteknologiassa ja lifestyletuotteissa. Instassa on ollutkin parhaita paloja viikonlopusta. Tutustumiskäynnit huipentuivat Scandinavian Design Market Oulu -tapahtumaan Areenalla, jossa on myymässä monia meille perjantaina esitellyistä mielenkiintoisista tuotemerkeistä.

Designliike Non Boutique vierailun aikana Anna Matinlauri oli kertomassa tuotteistaan ja ihastuin välittömästi hänen Pinkka käyttökeramiikkaan. Messuilta lähtikin mukaan kahvikuppi ja kaulakoru, joka on itseasiassa tuo otin. Pilvi-korvakorut hankin myös, koska ne ovat vaan niin täydellisen ihanat. Tytöille ostin Vimman mustavalkoiset mekot ilman sovitusta ja varmuutta onko koko oikea. Onneksi ne istuvat hyvin päälle ja olivat tytöille mieluiset. 

Ehdottomasti kannattaa vierailla Scandinavian Design Market Oulu tapahtumassa vielä huomenna. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Kuvissa muutama maistiainen laajasta tarjonnasta. Täältä voi tehdä hyviä löytöjä lahjaksi valmistuneille ja lasten kasvattajille. Niin ja muistakaa myös huomenna antaa ääni eurovaaleissa, jos ennakkoääni on antamatta.
 Muotoiluhuone Tuokio


Helle Visuals


Anna Matinlauri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.