lauantai 23. maaliskuuta 2019

Kauppakassissa 1903

Maaliskuussa on talvilomailtu ja seurattu pääsisäisherkkujen saapumista jo nyt kauppoihin. Minua onnisti ja sain tilattua maailman harvinaisinta suklaata Fazer Candy Storesta. Vaaleanpunaisessa Fazer Pure Ruby -suklaassa yhdistyvät tumman suklaan, maitosuklaan ja valkoisen suklaan ominaisuudet sekä marjaisa maku. Värinsä ja makunsa tämä suklaa saa erityisistä ruby-kaakaopavuista. Tätä riittää pieni pala kerrallaan.

Makutestissä ovat olleet myös seuraavat uutuudet; Karl Fazerin Sitruuna-marenkijogurtti ja Fazerin Da Capojäätelöpuikko. Perhe äänesti molemmat jatkoon. Kuopuksen suosikki on ollut vadelmajugurtti suklaakonvehdit, mutta se lienee ollut kausimaku. Sitruuna-marenkijugurtti on kuulemma lähes yhtä hyvää.

Kuvissa myös kaunis jälkkäriasetelma Ikean ravintolasta vinkiksi kotikeittiöön. Kuvasin myös pannukakkukokeiluni maailman ehkä kauneimmalla reseptillä. Katso resepti vaikka et leiposikaan Nämä design Instatililtä.

Ja löytyy kauppakassista myös jotain suolaista. 100% pehmeä kaurapuikula sekä hummukset. Erityisesti punajuurihummusta ostan toistekin.

Löysin myös kaupasta pyykkietikkaa etsiessä pesuaineen, jossa on mukana myös etikkaa, HETI-tuoteperheen kirjopyykki pesunesteessä on Rajamäenetikkaa mukana. Kätevää! Tämä on ollut jo pesutestissä ja tykkään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.