torstai 28. maaliskuuta 2019

Galleriakävely

Oululaiset Galleria kajaste Kajaaninkatu, Neliö-Galleria ja Galleria kajaste Uusikatu yhdistivät voimansa ja toivottavat taiteen ystävät tutustumaan näyttelyihinsä ja tapaamaan taiteilijoita Galleriakävelyn puitteissa kerran kuussa. Kävelyn aikana tutustutaan kolmen gallerian näyttelyihin galleristien opastamana. Vapaa pääsy.

Minäkin päätin ulkoiluttaa itseäni ja lähdin kierrokselle. Aloitimme Riikka ja Ville Mäkikoskelan Onnellisia umpikujia -näyttelystä Galleria kajaste Kajaaninkadulta. Esillä on useilla eri tekniikoilla toteutettuja teoksia. Kajaaninkadun Tuomitaloa olen aina ihaillut ulkoa päin, joten oli kiinnostavaa päästä katsomaan myös sisälle. Kaksikerroksisen gallerian tiloja voi myös vuokrata koulutuksiin, tapahtumiin, tilaisuuksiin, kokouksiin ja juhliin. 


Seuraava kohde oli Galleria kajaste Uusikatu, jossa on esillä Heli Heikkisen Ohikulkija maalauksia. Nämä maalaukset taisi noustakin suosikikseni. Gallerian sijaitsee vanhassa rakennuksessa, jonka takapihalta näkyy välähdyksen omaisesti värikäs ripustus kivasti Asemakadulle.
Kierros päättyi Neliögallerian Marja-Leena Valkolan värikylläiseen näyttelyyn, johon oman lisänsä tuovat kirpputorilta löydetyt vanhat maalatut kalusteet. Esillä oli myös mielenkiintoisia vanhoja kirjoja, joiden sinut oli maalattu. Oli ihana selailla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.