perjantai 28. joulukuuta 2018

Mari ALE

Joko lahjakortit polttelee lompakossa, joko ostohousut on jalassa? No, nyt on hyvä hetki ostaa sieltä toivelistalta tuotteita ja hankkia hyvällä aleprosentilla laadukkaita tuotteita, joille on jo käyttö valmiiksi katsottuna. Keskityn tässä jutussa pelkästään Marimekon tuotteisiin, koska olen niitä itse ahkerasti katsastanut verkkokaupoista. Alla siis muutama poiminta ja varmasti monelle käyttökelpoinen lista ostopaikoista.

Marimekon tyynynpäällisiä taidan keräillä ja niillä saakin helposti säädettyä sisustuksen tunnelman vuoden kiertoon sopivaksi. Viime aikoina minua on alkanut kiinnostamaan erityisesti vanhat Marimekon kuosit ja klassikkokuvioiden harvemmin nähdyt väriversiot. Vuokko Eskolin-Nurmesniemen suunnittelema Varvunraita vihreä tyyny sekä leikkuulauta ovat Hobby Hallin laajasta Marimekko valikoimasta. Muuten kannattaa katsoa myös tuotteiden yhteydessä olevat videoklipit.

Oiva astioita on runsaasti alessa ja jokainen ostakoon oman mieltymyksen mukaan. Nahkaisella, irroitettavalla kantokahvalla varustettu Koppa -tarjoiluvati on Stockmannin Marimekko alesta. Marimekon kosmetiikkalaukut ovat käytössä hyväksi havaittu.  Armi Ratian suunnittelema Tiiliskivi-kuosinen Verso-kosmetiikkalaukku on myös Stockmannin Marimekko alesta. Tämä tuote on järkelemäisen maskuliininen ja sopii mukavasti myös miesten käyttöön.

Marimekon valkoinen Ming ja kirkas Urna ovat myös Hobby Hallissa edullisesti saatavissa. Erityisesti Urna kiinnostaa, koska laaja suuaukko mahdollistaa maljakon käytön myös säilyttimenä.





Marimekon (ale)tuotteita verkkokaupoista:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.