sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Maljakossa 2018

Vuoden viimeinen kuukausi on pyörähtänyt käyntiin ja tässä kuussa tarkastellaan taas tänä vuonna tapahtunutta. Aloitetaan tarkastelemalla maljakkojen sisältöjä kuluvana vuonna; sipulikukkia, markettien kukkapuskia ja yksittäisiä kaunottaria. Koristekaalikin pääsi maljakkoon, sillä sen punavihreäsävyt ihastuttivat. Veikeä maljakkokuusi löytyi metsätöiden jäljiltä.

Tänä vuonna kukkia on ollut yllätten vähempi kuin edellisinä vuosina. Lieneekö syynä ollut sekä kuuma kesäjakso että ostajan kranttuilu. Kukkakauppaan ei meinaa ehtiä ja markettien valikoima ei ole miellyttänyt lajeiltaan, väreiltään tai tuoreudessa on ollut toivomista. Pitää muistaa ostaa enempi kukkia kotiin, niillä saa väriä, eloa ja vaihtelua edullisesti kotiin. 

Ja ennen kuin kukaan ehtii kysyä, kuvassa näkyvä vihreä pallomainen maljakko ei ole Iittalan Kastehelmi sarjasta vaan Ruotsin puolelta ostettu wannabe Kastehelmi-maljakko. Siitä olen iloinen että olen oppinut käyttämään muitakin kuin Iittalan sinistä Kartio-maljakkoa. Maljakoita nimittäin kaappien syövereistä löytyy. Jos törmäät kirpparilla tai astiakaupassa naiseen, joka hokee ääneen "et tarvitse enää yhtään majakkoa, et tarvitse enää yhtään maljakkoa...", olet todennäköisesti törmännyt minuun.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.