sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Materian tajun kymppi

Odotin kovasti tänä vuonna Habitaren yhteydessä sisustustoimittajien valitsemia vuoden kiinnostavimpia kotimaisia sisustustuotteita ns. Toimittajien Tusinaa. Harmikseni sitä ei tänä vuonna julkistettu. Onneksi Avotakan toimitus valitsi Habitaren 10 upeinta tuotetta. Samassa hengessä Materian taju valikoi oman kympin.

Ensin pari samaa tuotetta kuin Avotakan listalla; Savo Designin yhdessä Ylämaan Graniitin kanssa lanseeraama huikea suoraan kivikomposiittitasoon integroitava induktioliesi sekä Saanan ja Ollin Finartelle suunnittelema Tie-matto, jossa yhdistyy ryijyn ja perinteinen puuvillamatto. Molemmat voisin ottaa heti kotiini.

Valaisimissa ihastuttaa tänä syksynä Iittalan täyslasinen Leimu-valaisin sekä Artekin uutuudet Mehiläispesä mustana ja Golden Bell - seinämallina. Tekstiileissä viehättää Lapuan Kankureiden keittiöpyyhe, jossa komeilee Teemu Järven Tatti-kuvitus sekä Annon ovaali Juutti-matto, jossa on kokoa isoonkin tilaan (160x260cm). 

Astioissa Marimekon Oiva-astiasarja on saanut kivoja uusia tuotteita ja Arabia tuo markkinoille Esteri Tomulan Pastoraalista kahvimukin lisäksi myös muita osia. Fasetti on suunnitellut Ornäs Originals –tuotteiden muotokieleen soveltuvia pikkupöytiä. Nämä massiivitammiset pöydät on suunniteltu Ornäsin kalusteiden tyyliä ja muotokieltä kunnioittaen. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.