torstai 6. syyskuuta 2018

Maja shopissa ostoksilla

Maja, Decor & Lifestyle shop on muuttanut uuteen osoitteeseen Hallituskatu 30. Maja Shop tarjoaa tuotteita, joissa korostuu kotoisuus ja lämpö, unohtamatta huumoria ja luksusta. Tuotteet tulevat pääasiassa Tanskasta, Englannista sekä Suomesta. Myös lapsille ja lastenhuoneisiin löytyy sisustustuotteita. Palveluvalikoimiin kuuluu myös sisustusstailaukset.

Maja decor esitti Pohjois-Pohjanmaan sisustus- ja lifestyleblogeille kutsun tulla tutustumaan uuteen myymälään. Kaiken arkisten tohinoiden keskellä piipahdin katsastamassa uuden myymälän ja sen syysvalikoiman. Myymälä on ilmavan kaunis ja Tikkurilan N494 Nefriitti -sävyllä maalatut seinät ihanat. Erityisesti printtituotteet, kasveihin liittyvät tavarat ja kynttilät ihastuttivat tällä kertaa. Saatavana on muun muassa Madam Stoltz rengas-kynttilänpidikkeita messinkisenä ja mustana.

Olin jo etukäteen tutustunut myymälän valikoimaan ja ostin uusia viherkasveja silmällä pitäen kaksi ihastuttavaa Madam Stoltzin Kasvo-ruukkua. Ruukku on lasitettu myös sisältä, joten se soveltuu myös maljakoksi tai tarjoiluastiaksi. Vinkkinä kerrottakoon että Maja Shopin fb-sivuilta voi tulostaa 25%-alekupongin.



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.