lauantai 15. lokakuuta 2016

Perinteen päätös

Eräs sukumme naistenperinne sai päätöksen tänään, kun vierailimme viimeistä kertaa Stockmannin Hulluilla päivillä. Oulun Stokka sulkee ovensa vuoden vaihteessa ja Hullareita voi enää harrastaa vain netissä. Se ei voi mitenkään korvata meidän syksystä 2013 alkanutta perinnettä, jossa sukumme naiset ovat kokoontuneet shoppailun ohessa vaihtamaan kuulumisia kaksi kertaa vuodessa. Tällä viimeisellä kerralla myös meidän tytöt pääsivät ensimmäistä kertaa mukaan; olimme siis kaupoilla kolmessa sukupolvessa.

Ostoslistalla oli perinteisten ruokien ja puhdistusaineiden lisäksi Marimekon Räsymatto-leikkuulauta ja Suomu-villahuivi. Kuin tilauksesta tarjouksessa oli Artemiden Tolomeo Micro Pinza; olen etsinyt toiselle tytölle nipistinvalaisinta työpöydän valaistukseen. Nyt sai edukkaasti vuonna 1987 Michele De Lucchin ja Giancarlo Fassinan suunnitteleman valaisinsarjan pienimmän. Jos se kelpaa New Yorkin MoMaan, kelpaa se meillekin ;)


2 kommenttia:

 1. Mulla meni tuo lamppu kyllä ohi Stokkalla. Tuohan olisi ollut kätevä myös meille työpöydän hyllyn reunaan. Harmi, että Stokka sulkee ovensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lamppu on oikein laadukkaan oloinen,
   erittäin jämäkkä vaikka onkin nipistinvalaisin.
   Farewell Stockmann!

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.