keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Hetkiä kotona 10

Lokakuun kuvissa kolme pääteemaa; ensilumi, joka satoi viime yönä, tämän kuun kirppislöydöt ja olohuoneen nykytilanne heräteostosten jälkeen. Vietämme tyttöjen kanssa syyslomaa tämän lokakuun viimeisen viikon ja nautimme kiirettömästä oleilusta sytytellen valoja syksyn pimeään.

Tässä kuussa olen tehnyt ihania kirppislöytöjä. Ultima Thule sarjani sai uuden tulokkaan pienestä karahvista. Tämä lasisarja viehättää ilmeisesti muitakin, koska Iittalan yksi uutuuksista on sarjan matala kynttiläjalka kirkkaana ja mattakirkkaana. Kaksi puista taiteilijan mallinukkea löytyi Kontista ja ne tekivät seuraa jo olemassa olevalle minikokoiselle. Lomaviikon kirpparikierros toi eteeni Marimekon Erja Hirven suunnitteleman Purnukka-kuosisen metallipurkin. En ole erityisesti pitänyt tästä kuosista, mutta purkissa se on täydellinen.

Materian tajun lukulistalta löytyy myös blogeissa ahkerasti vilahteleva Green Home Book. Eikä suotta, kirja on hyvä sekä visuaalisesti että tiedollisesti. Kuvassa kirjan päällä lepäilee väli- eli vaihtovärinen iso Vitriini. Oli niin upea näky Iittalan outletissä, että oli pakko hankkia. Kuka ties kokoelman alku. Olohuoneseen olen juuri nyt erittäin tyytyväinen. Siellä on nyt siis vanha sohva ja uusi Cubi-tuoli. Tuolissa hehkuu Marimekon Salaisista sunnuntaista hankittu samettinen Fandango-tyyny. Loppuviikosta aion ostella jo joululahjoja Marimekon Ystävänmyynnistä.
4 kommenttia:

 1. Ihana kuva tuo ensimmäinen lumikuva!
  Ja hyviä löytöjä olet tehnyt. Metallipurkki ja karahvi erityisesti.
  Ai niin tosiaan! Pitäisi joululahjojakin alkaa miettimään. Enpä ole tullut ajatelleeksikaan, vaikka viime aikoina on ollut enemmälti aikaa ajatella. Tässähän tulee pian kiire!

  VastaaPoista
 2. "Sokerihuurrettu puutarha" :)
  Joululahjoja pikkuhiljaa kattelen, ettei tulisi se viimehetken paniikki.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.