keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Uuden talon onni

Rakastan rakennustyömaita ja taloja. Tiedäthän sen kuplivan ilon ja uteliaisuuden, kun tutustuu uuteen taloon. Olemme seuranneet sivusta kaverimme rakennusprojektia, jossa vanhalle asuinalueelle on noussut kaksikerroksinen paritalo. Alakerrassa on keittiö ja oleskelu, työhuone ja kodinhoitohuone sekä saunaosasto ja portaikon alla pieni wc. Yläkerrasta löytyy parvekkeellinen aulatila, kaksi makuuhuonetta ja master bedroom, jossa kaksi vaatehuonetta ja kulku kylpyosastolle.

Nyt talossa jo asutaan ja kuinka ihastuttava se onkaan. Tykätään talon modernista ilmeestä ja ympäröivien, vanhojen puutarhojen tuomasta vehreydestä. Alakerran keittiö on toimiva ja saarekkeen Twist Around sähköpistoke kätevä. Kylpytiloissa on käytetty tyylikästä mustaa vaneripaneelia ja laattavalinnat ovat ihanan ajattomat. Olohuoneessa ja master bedroomissa on upeat lattiaan asti olevat ikkunat. Portaikko on myös mieleinen. Katso kaiteen, valaisimien ja sähkörasioiden skarppia muotoa. Hienoista kotikateutta ilmassa ;).
 2 kommenttia:

  1. Kivannäköinen kokonaisuus! Mä ihastuin erityisesti tuohon saunan paneeliin sekä mustien keittiökaappien puureunoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokonaisuus on kiva. Nuo kohdat kolisee itsellekin.

      Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.