sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Inspiraatio NYT 1507

Tuntuu että blogirintamalla ollaan kesähorroksessa. Blogit päivittyy harvakseltaan ja kommentteja ei juurikaan heru. Kieltämättä tässä suhteessa odotan syksyä ja homman vilkastumista. Olen muutamana päivinä yrittänyt itse jättää kommentteja aktiivisesti.

Sisustussyksyn yksi tapahtumista on IKEAn 2016 kuvaston ilmestyminen. Tietätkin varmaan, että jenkkiversiota voi jo selata täältä. Kuvassa on mintuvihreitä kodinkoneita puupintojen kanssa. Huomaa myös puulattian maalaus. Pakko myöntää että hyvältä näyttää, vaikka olenkin valkoisen, integroidun keittiön kannattaja. Muuten kuvaston anti oli itselle aika vähäistä. Tällä hetkellä minulle iskee eniten IKEA PS sarjat.


Arabian Artican uudistunut ilme Piilopaikka saa lokakuussa talvikuosin Pakkanen. Sarjassa on mm. iso vati, kannu ja mukit teelle sekä kahville. Jos omistaisin Arcticaa, näillä freesaisin ilmettä. Vati on suloinen.


Jos et vielä ole ihastellut Nowness sivustolta In Residence asuntoesittelyjä, suosittelen lämpimästi. Kotien esittely videolla on oma taiteen lajinsa. Nownessin videoilla on riittävän rauhaisa tempo ja stillkuvia, jotta printtisisustuskuviin tottunutkin ehtii innostua. Kannattaa katsoa myös Asun lehden sivuilta Vantaan asuntomessujen 2015 Vivola talon video. On ihana.2 kommenttia:

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.