perjantai 3. heinäkuuta 2015

Keto-orvokkeja Birgerille

Keskiviikkona 1.7. tuli 100 vuotta Birger Kaipiaisen syntymästä. Arabia juhlii Birger Kaipiaisen juhlavuotta näyttelyn ohella uudella koristeella. Professori Heikki Orvola on poiminut paratiisin maailmasta orvokit ja asetellut ne astioiden pinnoille. Kuvion nimi on Keto-orvokki. Lisäksi elokuun puolivälissä kauppoihin saapuu Arabia-lautanen, jonka reunaa koristaa Paratiisi sarjasta tuttu mustaherukanterttu kokokuviona. Lautanen on ajateltu tarjoiluastiaksi sekä katelautaseksi.

Minulle Kaipiainen on jokapäiväinen tuttu arkiastiastona toimivan mustavalkoisen Paratiisi astiaston myötä. Sarjan purppura versiokin miellyttää, katso Häivähdys purppuraa blogista ihana pieni kattaus. Ja olin melkein unohtaa Huutiksestä hankkimani ihanan Apila purkin. Tapettitalon designmalliston Kiurujen yö ja Ken kiuruista kaunein tapetit lienevät myös monille tuttuja. Kaipiaisen tyyli on omantakeisen rehevä ja mystinenkin vedoten tunteisiin.


4 kommenttia:

 1. Ihana tuo valkoinen lautanen! Harmi, ettei se taida olla vielä myynnissä Suomen reissun aikana :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elokuun puolivälissä pitäisi olla kaupoissa. Valkoisessa lautasessa on jotain kiehtovaa. Tervetuloa taas Suomen tarjontaa katsomaan. :)

   Poista
 2. Valkoinen katelautanen on huippukaunis. Keto-orvokki kuvituksen ihanuudesta en ole aivan varma -täytyy ostaa muutama kokeeksi. Odotan/haaveilen edelleen täysin valkoisista Eeva-astioista.
  Kiitos linkityksestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvasi on vaan niin hyvä, että halusin jakaa sen muidenkin kanssa.
   Minullekin kolisee enempi tuo katelautanen kuin keto-orvokki.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.